pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mihalgazi'de Sera Yolları Düzenleniyor

13.12.2017 - 12:18, Güncelleme: 13.12.2017 - 12:18
 

Mihalgazi'de Sera Yolları Düzenleniyor

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi İlçe Belediyesi, seralara giden yollarda kumlama ve yenileme çalışmalarına başladı.Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün,...

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi İlçe Belediyesi, seralara giden yollarda kumlama ve yenileme çalışmalarına başladı.Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Mihalgazi'nin bir tarım ilçesi olduğunu belirterek, ilçede yaşayanların seralara giden yolları yoğun olarak kullandığını kaydetti.Bozulan yollarda ürünleri taşımanın zor olduğunu ifade eden Başkan Akgün, "Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine belediyemize ait traktör, iş makinesi ve ekiplerimizle bahçe yollarına kumlama ve tesviye çalışmalarımız devam ediyor. Böylelikle onarılan yollar daha kullanışlı hale geliyor üreticinin sorunu bizim sorunumuzdur. Her zaman üreticinin yanındayız." diye konuştu.
ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi İlçe Belediyesi, seralara giden yollarda kumlama ve yenileme çalışmalarına başladı.Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün,...

ESKİŞEHİR (AA) - Mihalgazi İlçe Belediyesi, seralara giden yollarda kumlama ve yenileme çalışmalarına başladı.

Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Mihalgazi'nin bir tarım ilçesi olduğunu belirterek, ilçede yaşayanların seralara giden yolları yoğun olarak kullandığını kaydetti.

Bozulan yollarda ürünleri taşımanın zor olduğunu ifade eden Başkan Akgün, "Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine belediyemize ait traktör, iş makinesi ve ekiplerimizle bahçe yollarına kumlama ve tesviye çalışmalarımız devam ediyor. Böylelikle onarılan yollar daha kullanışlı hale geliyor üreticinin sorunu bizim sorunumuzdur. Her zaman üreticinin yanındayız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.