pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cami İmamı, Dolandırılmaktan Son Anda Kurtarıldı

12.12.2017 - 15:19, Güncelleme: 12.12.2017 - 15:19
 

Cami İmamı, Dolandırılmaktan Son Anda Kurtarıldı

Sivas'ta telefonda FETÖ soruşturması bahane edilerek korkutulan cami imamı Zekeriya Kırkgöz (55) yaklaşık 30 bin lira dolandırmaktan polis ekiplerinin çabasıyla kurtuldu.

Sivas'ta telefonda FETÖ soruşturması bahane edilerek korkutulan cami imamı Zekeriya Kırkgöz (55) yaklaşık 30 bin lira dolandırmaktan polis ekiplerinin çabasıyla kurtuldu.Olay, bugün 14.00 sıralarında kent merkezinde meydana geldi. Kentteki bir camide imamlık yapan Zekeriya Kırkgöz'ü arayan telefon dolandırıcıları, kendilerini savcı olarak tanıtarak hakkında FETÖ soruşturması yürütüldüğünü söyledi. Kırkgöz'ü korkutan dolandırıcılar telefonu kapatmadan evinde ne kadar parası varsa PTT'ye götürüp yatırmasını istedi. Paniğe kapılan Kırkgöz, telefon dolandırıcıların dediğini yapmak üzere evdeki nakit parasını alarak PTT'ye gitti. Çarşıda şüpheli hareketlerini fark eden güven timleri Kırkgöz'ü takibe aldı. Bu sırada Kırkgöz'ün ailesinin polisi araması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Kırkgözyaklaşık 30 bin lirasını dolandırıcıların istediği hesaba yatırdı. Durumu fark eden polis ekipleri PTTyetkilileriyle görüşerek parayı bloke ettirdi. Dolandırılmaktan son anda kurtulan Kırkgöz, Dolandırıcılar evde ne varsa istediler. Allah polisimizden razı olsun. Ben imamlık yapıyorum. Biz de camilerimizde devamlı bu konuda uyarı yapıyoruz ama bir defa düştük. Param kurtulduğu için mutluyum. dedi.Kırkgöz daha sonra polis ekipleri tarafından götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Sivas'ta telefonda FETÖ soruşturması bahane edilerek korkutulan cami imamı Zekeriya Kırkgöz (55) yaklaşık 30 bin lira dolandırmaktan polis ekiplerinin çabasıyla kurtuldu.

Sivas'ta telefonda FETÖ soruşturması bahane edilerek korkutulan cami imamı Zekeriya Kırkgöz (55) yaklaşık 30 bin lira dolandırmaktan polis ekiplerinin çabasıyla kurtuldu.

Olay, bugün 14.00 sıralarında kent merkezinde meydana geldi. Kentteki bir camide imamlık yapan Zekeriya Kırkgöz'ü arayan telefon dolandırıcıları, kendilerini savcı olarak tanıtarak hakkında FETÖ soruşturması yürütüldüğünü söyledi. Kırkgöz'ü korkutan dolandırıcılar telefonu kapatmadan evinde ne kadar parası varsa PTT'ye götürüp yatırmasını istedi. Paniğe kapılan Kırkgöz, telefon dolandırıcıların dediğini yapmak üzere evdeki nakit parasını alarak PTT'ye gitti. Çarşıda şüpheli hareketlerini fark eden güven timleri Kırkgöz'ü takibe aldı. Bu sırada Kırkgöz'ün ailesinin polisi araması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Kırkgözyaklaşık 30 bin lirasını dolandırıcıların istediği hesaba yatırdı. Durumu fark eden polis ekipleri PTTyetkilileriyle görüşerek parayı bloke ettirdi. Dolandırılmaktan son anda kurtulan Kırkgöz, Dolandırıcılar evde ne varsa istediler. Allah polisimizden razı olsun. Ben imamlık yapıyorum. Biz de camilerimizde devamlı bu konuda uyarı yapıyoruz ama bir defa düştük. Param kurtulduğu için mutluyum. dedi.

Kırkgöz daha sonra polis ekipleri tarafından götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

cemaati-uyardi-kendi-dolandirildi-10341084_o.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.