pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Kan Bağışı Kampanyası

12.12.2017 - 15:08, Güncelleme: 12.12.2017 - 15:08
 

Beypazarı'nda Kan Bağışı Kampanyası

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Türk Kızılayı tarafından düzenlenen ve 5 gün süren kan bağışı kampanyası sona erdi. Bankalar Caddesi Atatürk...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Türk Kızılayı tarafından düzenlenen ve 5 gün süren kan bağışı kampanyası sona erdi. Bankalar Caddesi Atatürk Parkı'nda düzenlenen kampanyaya katılan çok sayıda vatandaş, kan bağışında bulunarak destek verdi. Türk Kızılayı Beypazarı Şubesi Başkanı Ahmet Kavas, vatandaşın kan ihtiyacını karşılamak için düzenli ve sürekli kan bağışında bulunmanın önemine dikkat çekti. İlçede 4. kez düzenledikleri kampanyanın 5 gün devam ettiğini belirten Kavas, şunları kaydetti: "Vatandaşlarımıza sağlıkları elverdiği sürece kan bağışında bulunmalarını tavsiye ediyorum. Kan vermenin sağlık açısından da çok faydası var. 18-65 yaş arası sağlıklı herkes kan verebilir. Vatandaşımız, bu kampanyada 418 ünite kan bağışında bulunuldu. Kampanyaya desteklerini esirgemeyen hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum."
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Türk Kızılayı tarafından düzenlenen ve 5 gün süren kan bağışı kampanyası sona erdi. Bankalar Caddesi Atatürk...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Türk Kızılayı tarafından düzenlenen ve 5 gün süren kan bağışı kampanyası sona erdi.

Bankalar Caddesi Atatürk Parkı'nda düzenlenen kampanyaya katılan çok sayıda vatandaş, kan bağışında bulunarak destek verdi.

Türk Kızılayı Beypazarı Şubesi Başkanı Ahmet Kavas, vatandaşın kan ihtiyacını karşılamak için düzenli ve sürekli kan bağışında bulunmanın önemine dikkat çekti.

İlçede 4. kez düzenledikleri kampanyanın 5 gün devam ettiğini belirten Kavas, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımıza sağlıkları elverdiği sürece kan bağışında bulunmalarını tavsiye ediyorum. Kan vermenin sağlık açısından da çok faydası var. 18-65 yaş arası sağlıklı herkes kan verebilir. Vatandaşımız, bu kampanyada 418 ünite kan bağışında bulunuldu. Kampanyaya desteklerini esirgemeyen hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.