pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepki

12.12.2017 - 14:28, Güncelleme: 12.12.2017 - 14:28
 

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepki

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Akademik Düşünce Eğitim Medeniyet Topluluğu (ADEM), ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Akademik Düşünce Eğitim Medeniyet Topluluğu (ADEM), ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına tepki gösterdi. ESOGÜ İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii yanında "Kudüs İçin Direniş İnsanlık İçin Diriliş" etkinliğinde bir araya gelenler adına konuşan ADEM Topluluğu Başkanı Halil Aslıhan, her bir karışı peygamberlerin izlerini taşıyan Kudüs'ün insan olma şuuru, selamete erme bilinci ve sulhun mihengi olduğunu kaydetti.ABD'nin İsrail'in başkenti olarak tanıdığı Kudüs'ün insanlığın ortak sorunu haline dönüştüğünü anlatan Aslıhan, "ABD-İsrail ortak yapımı bu kirli strateji, şiddet ve krizlerle kavrulan bütün insanlık için eğer engellenmezse daha da büyük sorunların kapısını aralayacaktır. ABD Başkanı Donald Trump'ın kararını hukuk dışı, sorumsuz ve kışkırtıcı buluyor, bu adımı şiddetle kınıyoruz. Bugünün üniversiteli gençleri, yarının büyükleri olarak bu meselenin asla peşini bırakmayacağımızı temin ederiz." diye konuştu. Konuşmanın ardından bir süre slogan atan grup olaysız şekilde dağıldı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Akademik Düşünce Eğitim Medeniyet Topluluğu (ADEM), ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Akademik Düşünce Eğitim Medeniyet Topluluğu (ADEM), ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasına tepki gösterdi.

ESOGÜ İlahiyat Fakültesi Uygulama Camii yanında "Kudüs İçin Direniş İnsanlık İçin Diriliş" etkinliğinde bir araya gelenler adına konuşan ADEM Topluluğu Başkanı Halil Aslıhan, her bir karışı peygamberlerin izlerini taşıyan Kudüs'ün insan olma şuuru, selamete erme bilinci ve sulhun mihengi olduğunu kaydetti.

ABD'nin İsrail'in başkenti olarak tanıdığı Kudüs'ün insanlığın ortak sorunu haline dönüştüğünü anlatan Aslıhan, "ABD-İsrail ortak yapımı bu kirli strateji, şiddet ve krizlerle kavrulan bütün insanlık için eğer engellenmezse daha da büyük sorunların kapısını aralayacaktır. ABD Başkanı Donald Trump'ın kararını hukuk dışı, sorumsuz ve kışkırtıcı buluyor, bu adımı şiddetle kınıyoruz. Bugünün üniversiteli gençleri, yarının büyükleri olarak bu meselenin asla peşini bırakmayacağımızı temin ederiz." diye konuştu.

Konuşmanın ardından bir süre slogan atan grup olaysız şekilde dağıldı.








Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.