pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı

12.12.2017 - 13:43, Güncelleme: 12.12.2017 - 13:43
 

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı

SİVAS'ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları iddia edilen 4 şüpheli gözaltına alındı.

SİVAS'ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları iddia edilen 4 şüpheli gözaltına alındı. Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul'dan kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği ihbarı üzerine çalışma başlattı. İstanbul'dan kente gelen E.B. (30) ve C.Ş'yi (44) takibe alan polisler, otobüsten inen şüphelileri Mimar Sinan Mahallesi üzerinde yakaladı. Şüphelilerden C.Ş'nin üzerinde yapılan aramada 4,7 gram kokain, 18,4 gram uyuşturucu hap tozu ve 400 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Polis ekipleri daha sonra şüphelilerle bağlantısı olduğu iddia edilen B.K. (40) ve Ö.E.'yi (34) de gözaltına aldı. Gözaltına alınan 4 şüpheli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 
SİVAS'ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları iddia edilen 4 şüpheli gözaltına alındı.

SİVAS'ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları iddia edilen 4 şüpheli gözaltına alındı. 

Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul'dan kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği ihbarı üzerine çalışma başlattı. İstanbul'dan kente gelen E.B. (30) ve C.Ş'yi (44) takibe alan polisler, otobüsten inen şüphelileri Mimar Sinan Mahallesi üzerinde yakaladı. Şüphelilerden C.Ş'nin üzerinde yapılan aramada 4,7 gram kokain, 18,4 gram uyuşturucu hap tozu ve 400 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Polis ekipleri daha sonra şüphelilerle bağlantısı olduğu iddia edilen B.K. (40) ve Ö.E.'yi (34) de gözaltına aldı. Gözaltına alınan 4 şüpheli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.