pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de Öğrenci Servisleri Denetlendi

12.12.2017 - 12:43, Güncelleme: 12.12.2017 - 12:43
 

Nevşehir'de Öğrenci Servisleri Denetlendi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, taşımalı eğitim kapsamında köylerden öğrenci taşıyan servis araçları denetlendi.Jandarma ekiplerinin Çardak, Güvercinlik...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, taşımalı eğitim kapsamında köylerden öğrenci taşıyan servis araçları denetlendi.Jandarma ekiplerinin Çardak, Güvercinlik köyleri ile Kaymaklı beldesinde gerçekleştirdiği denetime Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir de katıldı.Okul servislerine yönelik denetimde, araç muayene ve ruhsatları ile servis aracı içindeki oturma düzeni kontrol edildi.Araç sürücüleri ve öğrencilerle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Demir, talep ve beklentilerini dinledi.Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın can güvenliklerinin sağlanması ve risklerin en aza indirilmesi için tüm paydaşların gereken hassasiyeti göstermesi gerekiyor. Öğrenci servislerinde emniyet kemeri, öğrenci sayısı, dış donanım, kamera, öğrenci dışında yolcu olup olmadığı gibi hususlar denetlendi. Ayrıca öğrencilerin istek ve şikayetleri dinlendi." şeklinde konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, taşımalı eğitim kapsamında köylerden öğrenci taşıyan servis araçları denetlendi.Jandarma ekiplerinin Çardak, Güvercinlik...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, taşımalı eğitim kapsamında köylerden öğrenci taşıyan servis araçları denetlendi.

Jandarma ekiplerinin Çardak, Güvercinlik köyleri ile Kaymaklı beldesinde gerçekleştirdiği denetime Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir de katıldı.

Okul servislerine yönelik denetimde, araç muayene ve ruhsatları ile servis aracı içindeki oturma düzeni kontrol edildi.

Araç sürücüleri ve öğrencilerle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Demir, talep ve beklentilerini dinledi.

Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın can güvenliklerinin sağlanması ve risklerin en aza indirilmesi için tüm paydaşların gereken hassasiyeti göstermesi gerekiyor. Öğrenci servislerinde emniyet kemeri, öğrenci sayısı, dış donanım, kamera, öğrenci dışında yolcu olup olmadığı gibi hususlar denetlendi. Ayrıca öğrencilerin istek ve şikayetleri dinlendi." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.