pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Mekan Semineri Verildi

11.12.2017 - 15:13, Güncelleme: 11.12.2017 - 15:13
 

Kayseri'de Mekan Semineri Verildi

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Stratejik Araştırma Merkezi (BÜSAM) bünyesinde mekan seminerleri düzenlendi.Şehir Akademi tarafından Kayseri Lisesi binası...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Stratejik Araştırma Merkezi (BÜSAM) bünyesinde mekan seminerleri düzenlendi.Şehir Akademi tarafından Kayseri Lisesi binası konferans salonunda düzenlenen seminere, Prof. Dr. Köksal Alver konuşmacı olarak katıldı.Mekanların insan için önemini anlatan Alver, şunları kaydetti:"İnsan, yaşamak ve korunmak için bir yeri mekan edinmek zorunda. Biyolojik olarak varlığını sürdürmesinin yegane yolu budur. Fakat insanlar aynı zamanda sosyo kültürel varlıklardır. Dolayısıyla biyolojik zorunluluğun sonucunda ürettiği şeylere mana ve anlam yükler. Bize ait olan tüm şeyler sadece ihtiyaçlarımızı giderecek şeyler değildir. Onları bir sembol haline getiririz. Mekan aynı zamanda medeniyet algımızın, düşüncemizin, inancımızın, değerlerimizin de yaşayabilmesini gerektirecek bir olgu haline gelmiştir."
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Stratejik Araştırma Merkezi (BÜSAM) bünyesinde mekan seminerleri düzenlendi.Şehir Akademi tarafından Kayseri Lisesi binası...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Stratejik Araştırma Merkezi (BÜSAM) bünyesinde mekan seminerleri düzenlendi.

Şehir Akademi tarafından Kayseri Lisesi binası konferans salonunda düzenlenen seminere, Prof. Dr. Köksal Alver konuşmacı olarak katıldı.

Mekanların insan için önemini anlatan Alver, şunları kaydetti:

"İnsan, yaşamak ve korunmak için bir yeri mekan edinmek zorunda. Biyolojik olarak varlığını sürdürmesinin yegane yolu budur. Fakat insanlar aynı zamanda sosyo kültürel varlıklardır. Dolayısıyla biyolojik zorunluluğun sonucunda ürettiği şeylere mana ve anlam yükler. Bize ait olan tüm şeyler sadece ihtiyaçlarımızı giderecek şeyler değildir. Onları bir sembol haline getiririz. Mekan aynı zamanda medeniyet algımızın, düşüncemizin, inancımızın, değerlerimizin de yaşayabilmesini gerektirecek bir olgu haline gelmiştir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.