pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İto Başkanı Çağlar'ın Vefatı

11.12.2017 - 12:48, Güncelleme: 11.12.2017 - 12:48
 

İto Başkanı Çağlar'ın Vefatı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ın...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.Hiçyılmaz, mesajında, Çağlar'ın vefatından çok derin üzüntü duyduğunu belirtti. Çağlar'ın ticaret hayatında büyük başarılara imza attığını vurgulayan Hiçyılmaz, şunları kaydetti:"Çağlar, sivil toplum kuruluşlarında üstlendiği görevlerle iş dünyamıza örnek olmuştur. TOBB'da özel bir yeri olan Sayın Çağlar'ın vefatı ile camiamız çok önemli bir değerini yitirmiştir. İbrahim Çağlar kardeşimizin, oda ve borsa camiasına hizmetleri ve bir iş adamı olarak ülkemize katkıları unutulmayacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, camiamıza ve Türk iş dünyasına başsağlığı diliyorum."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ın...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Hiçyılmaz, mesajında, Çağlar'ın vefatından çok derin üzüntü duyduğunu belirtti.

Çağlar'ın ticaret hayatında büyük başarılara imza attığını vurgulayan Hiçyılmaz, şunları kaydetti:

"Çağlar, sivil toplum kuruluşlarında üstlendiği görevlerle iş dünyamıza örnek olmuştur. TOBB'da özel bir yeri olan Sayın Çağlar'ın vefatı ile camiamız çok önemli bir değerini yitirmiştir. İbrahim Çağlar kardeşimizin, oda ve borsa camiasına hizmetleri ve bir iş adamı olarak ülkemize katkıları unutulmayacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, camiamıza ve Türk iş dünyasına başsağlığı diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.