pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'da Gübre Ve İlaç Bayileriyle Toplantı Yapıldı

11.12.2017 - 11:03, Güncelleme: 11.12.2017 - 11:03
 

Beypazarı'da Gübre Ve İlaç Bayileriyle Toplantı Yapıldı

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, gübre ve ilaç bayileri ile toplantı düzenledi.Müdürlük binasındaki toplantıya,...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, gübre ve ilaç bayileri ile toplantı düzenledi.Müdürlük binasındaki toplantıya, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici başkanlık etti.Kurumun ziraat mühendisleri, gübre ve ilaç kullanımı hakkında bayileri bilgilendirdi.Ekici, toplantıda yaptığı konuşmada, tarlaya fazla gübre atmakla fazla ürün alınamayacağını ifade ederek, "Dekar veya dönüm başına atılması gereken gübre miktarları belirlenmiştir, bunlar ürüne göre değişebilir. Bunun dışına çıkılmaması önemli. İlaçlama yapılırken de usul ve esaslara uyulması son derece önemli." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, gübre ve ilaç bayileri ile toplantı düzenledi.Müdürlük binasındaki toplantıya,...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, gübre ve ilaç bayileri ile toplantı düzenledi.

Müdürlük binasındaki toplantıya, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici başkanlık etti.

Kurumun ziraat mühendisleri, gübre ve ilaç kullanımı hakkında bayileri bilgilendirdi.

Ekici, toplantıda yaptığı konuşmada, tarlaya fazla gübre atmakla fazla ürün alınamayacağını ifade ederek, "Dekar veya dönüm başına atılması gereken gübre miktarları belirlenmiştir, bunlar ürüne göre değişebilir. Bunun dışına çıkılmaması önemli. İlaçlama yapılırken de usul ve esaslara uyulması son derece önemli." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.