pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Irak'taki Olaylar

10.12.2017 - 11:23, Güncelleme: 10.12.2017 - 11:23
 

Irak'taki Olaylar

Türkiye, Tuzhurmatu ilçesinde sivilleri hedef alan terör saldırısını şiddetle kınadı

ANKARA (AA) - Türkiye, Irak'ın Selahaddin vilayetine bağlı Tuzhurmatu'da dün sivilleri hedef alan terör saldırısını şiddetle kınadı.Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, dün akşam saatlerinde Tuzhurmatu ilçesinde Türkmenlerin yoğun olarak yaşadığı mahalleye yakın dağlık bölgeden havan saldırısı düzenlendiği, saldırıda yaşları küçük iki kardeşin hayatını kaybettiği, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 5'i ağır 7 kişinin yaralandığının üzüntüyle öğrenildiği belirtildi.Açıklamada şunlar kaydedildi:"Sivilleri hedef alan bu alçak terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Türkiye’nin terörizmle mücadelede Irak halkı ve hükümetiyle tam dayanışma içinde olduğunu bir kez daha vurguluyoruz."
Türkiye, Tuzhurmatu ilçesinde sivilleri hedef alan terör saldırısını şiddetle kınadı

ANKARA (AA) - Türkiye, Irak'ın Selahaddin vilayetine bağlı Tuzhurmatu'da dün sivilleri hedef alan terör saldırısını şiddetle kınadı.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, dün akşam saatlerinde Tuzhurmatu ilçesinde Türkmenlerin yoğun olarak yaşadığı mahalleye yakın dağlık bölgeden havan saldırısı düzenlendiği, saldırıda yaşları küçük iki kardeşin hayatını kaybettiği, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 5'i ağır 7 kişinin yaralandığının üzüntüyle öğrenildiği belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Sivilleri hedef alan bu alçak terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Türkiye’nin terörizmle mücadelede Irak halkı ve hükümetiyle tam dayanışma içinde olduğunu bir kez daha vurguluyoruz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.