pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Çıkan Kavgada Köpek Ve Sahibi Bıçaklandı

10.12.2017 - 00:38, Güncelleme: 10.12.2017 - 00:38
 

Karaman'da Çıkan Kavgada Köpek Ve Sahibi Bıçaklandı

KARAMAN (AA) - Karaman'da çıkan kavgada köpek ve sahibi bıçaklandı. Külhan Mahallesi Kültür Sokak'ta köpeğini gezdiren Mustafa Aktaş (26) ile...

KARAMAN (AA) - Karaman'da çıkan kavgada köpek ve sahibi bıçaklandı. Külhan Mahallesi Kültür Sokak'ta köpeğini gezdiren Mustafa Aktaş (26) ile tanımadığı kişiler arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Aktaş ve köpeği bıçaklandı. Aktaş, özel hastaneye kaldırıldı, köpeği ise Karaman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince tedavi amacıyla barınağa götürüldü.Polis, kavgaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı.
KARAMAN (AA) - Karaman'da çıkan kavgada köpek ve sahibi bıçaklandı. Külhan Mahallesi Kültür Sokak'ta köpeğini gezdiren Mustafa Aktaş (26) ile...

KARAMAN (AA) - Karaman'da çıkan kavgada köpek ve sahibi bıçaklandı.

Külhan Mahallesi Kültür Sokak'ta köpeğini gezdiren Mustafa Aktaş (26) ile tanımadığı kişiler arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Aktaş ve köpeği bıçaklandı.

Aktaş, özel hastaneye kaldırıldı, köpeği ise Karaman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince tedavi amacıyla barınağa götürüldü.

Polis, kavgaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.