pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

09.12.2017 - 09:03, Güncelleme: 09.12.2017 - 09:03
 

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasını protesto etti

ANKARA (AA) - Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EMŞAD) üyeleri, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasını protesto etti. Keçiören'de bir alışveriş merkezi önünde bir araya gelen EMŞAD üyeleri karara tepki gösterdi. Ellerinde Türk bayrakları ve "Kudüs'e selam, direnişe devam" yazılı dövizler taşıyan gruptakiler, ABD ve İsrail aleyhine sloganlar attı.EMŞAD Onursal Başkanı Yaşar Alkaya, burada yaptığı açıklamada, ABD'nin büyükelçiliğini, İslamiyetin doğduğu ve yükseldiği topraklar olan Kudüs'e taşımasındaki amacın, dünya savaşını körüklemek ve Kudüs'ü Hristiyanlığın başkenti yapmak olduğunu belirtti. Alkaya, "Kudüs düşerse İstanbul da düşer Mekke de düşer." ifadelerini kullandı.
Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasını protesto etti

ANKARA (AA) - Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EMŞAD) üyeleri, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasını protesto etti.

Keçiören'de bir alışveriş merkezi önünde bir araya gelen EMŞAD üyeleri karara tepki gösterdi. Ellerinde Türk bayrakları ve "Kudüs'e selam, direnişe devam" yazılı dövizler taşıyan gruptakiler, ABD ve İsrail aleyhine sloganlar attı.

EMŞAD Onursal Başkanı Yaşar Alkaya, burada yaptığı açıklamada, ABD'nin büyükelçiliğini, İslamiyetin doğduğu ve yükseldiği topraklar olan Kudüs'e taşımasındaki amacın, dünya savaşını körüklemek ve Kudüs'ü Hristiyanlığın başkenti yapmak olduğunu belirtti. Alkaya, "Kudüs düşerse İstanbul da düşer Mekke de düşer." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.