pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Abd'nin Kudüs'ü İsrail'in Başkenti Olarak Tanımasına Tepkiler

08.12.2017 - 10:28, Güncelleme: 08.12.2017 - 10:28
 

Abd'nin Kudüs'ü İsrail'in Başkenti Olarak Tanımasına Tepkiler

KARAMAN (AA) - Cihannüma Derneği Karaman İl Temsilciliği, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasına tepki gösterdi.Cihannüma...

KARAMAN (AA) - Cihannüma Derneği Karaman İl Temsilciliği, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasına tepki gösterdi.Cihannüma Derneği Karaman İl Temsilcisi Cahit Suci, gazetecilere yaptığı açıklamada, ABD Başkanı Trump’ın bu kararını açıkladığı tarihin, sıradan bir tarih olmadığını belirtti.Suci, 1917 yılında Osmanlı Devleti'nin Filistin topraklarından fiili olarak ayrıldığını aktararak, 1948 yılında İsrail terör devletinin, Filistin toprakları üzerinde kurulduğunu bildirdi. İl Temsilcisi Cahit Suci, şunları kaydetti:"Müslümanların ana sütü helal toprakları işgal edilmekle kalmadı Hz. Ömer’in, Selahattin’i Eyyubi’nin emaneti olan Kudüs şehri de Yahudiler tarafından işgal edildi. Bugün ise İsrail’in başkenti olmakla karşı karşıya getirildi. Bu biz Müslümanlar için asla kabul edilebilir bir durum değildir. Bunu kabul etmiyoruz, işgali kabul etmiyoruz. İsrail terör devletinin işgal ettiği Filistin topraklarından bir an evvel çıkmasını istiyoruz. Mescid-i Aksa ve Kudüs Müslümanlarındır. Mescid-i Aksa Müslümanların Kabe ve Mescid-i Nebevi’den sonra üçüncü haremidir. Bizim Harem-i Şerifimizdir. Harem özeldir ve oraya asla kimse giremez. Biz de haremimize siyonistlerin girmesine müsaade etmeyeceğiz."
KARAMAN (AA) - Cihannüma Derneği Karaman İl Temsilciliği, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasına tepki gösterdi.Cihannüma...

KARAMAN (AA) - Cihannüma Derneği Karaman İl Temsilciliği, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasına tepki gösterdi.

Cihannüma Derneği Karaman İl Temsilcisi Cahit Suci, gazetecilere yaptığı açıklamada, ABD Başkanı Trump’ın bu kararını açıkladığı tarihin, sıradan bir tarih olmadığını belirtti.

Suci, 1917 yılında Osmanlı Devleti'nin Filistin topraklarından fiili olarak ayrıldığını aktararak, 1948 yılında İsrail terör devletinin, Filistin toprakları üzerinde kurulduğunu bildirdi.

İl Temsilcisi Cahit Suci, şunları kaydetti:

"Müslümanların ana sütü helal toprakları işgal edilmekle kalmadı Hz. Ömer’in, Selahattin’i Eyyubi’nin emaneti olan Kudüs şehri de Yahudiler tarafından işgal edildi. Bugün ise İsrail’in başkenti olmakla karşı karşıya getirildi. Bu biz Müslümanlar için asla kabul edilebilir bir durum değildir. Bunu kabul etmiyoruz, işgali kabul etmiyoruz. İsrail terör devletinin işgal ettiği Filistin topraklarından bir an evvel çıkmasını istiyoruz. Mescid-i Aksa ve Kudüs Müslümanlarındır. Mescid-i Aksa Müslümanların Kabe ve Mescid-i Nebevi’den sonra üçüncü haremidir. Bizim Harem-i Şerifimizdir. Harem özeldir ve oraya asla kimse giremez. Biz de haremimize siyonistlerin girmesine müsaade etmeyeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.