pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakam Aytemür Kurum Amirleriyle Toplantı Yaptı

07.12.2017 - 08:28, Güncelleme: 07.12.2017 - 08:28
 

Kaymakam Aytemür Kurum Amirleriyle Toplantı Yaptı

SİVAS (AA) - Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür, kurum amirleriyle toplantı yaptı.Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya, Kaymakam Aytemür, Belediye Başkanı...

SİVAS (AA) - Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür, kurum amirleriyle toplantı yaptı.Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya, Kaymakam Aytemür, Belediye Başkanı Nami Çiftçi ve daire müdürleri katıldı.Kamu kurumlarınca vatandaşlara sunulan hizmetlerin daha hızlı ve etkin bir şekilde ilerlemesi için gerekli tüm çalışmaların yapılacağını belirten Aytemür, "Köylerimiz ve mahallelerimizle Gürün bir bütündür. Kurumlarımız arasındaki ilişkileri çok daha güçlü tutarak, bu hizmetlerin aksamadan vatandaşlarımıza ulaşmasını sağlamalıyız." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür, kurum amirleriyle toplantı yaptı.Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya, Kaymakam Aytemür, Belediye Başkanı...

SİVAS (AA) - Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür, kurum amirleriyle toplantı yaptı.

Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya, Kaymakam Aytemür, Belediye Başkanı Nami Çiftçi ve daire müdürleri katıldı.

Kamu kurumlarınca vatandaşlara sunulan hizmetlerin daha hızlı ve etkin bir şekilde ilerlemesi için gerekli tüm çalışmaların yapılacağını belirten Aytemür, "Köylerimiz ve mahallelerimizle Gürün bir bütündür. Kurumlarımız arasındaki ilişkileri çok daha güçlü tutarak, bu hizmetlerin aksamadan vatandaşlarımıza ulaşmasını sağlamalıyız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.