pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Bahadın Kadıneli Derneği" Kuruldu

06.12.2017 - 16:13, Güncelleme: 06.12.2017 - 16:13
 

"Bahadın Kadıneli Derneği" Kuruldu

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinin Bahadın beldesinde, girişimci kadınlar bir araya gelerek, "Bahadın Kadıneli Derneği"ni kurdu. Dernek Başkanı Serpil Atakul...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinin Bahadın beldesinde, girişimci kadınlar bir araya gelerek, "Bahadın Kadıneli Derneği"ni kurdu. Dernek Başkanı Serpil Atakul Çıtak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dernek kurmak için 7 kadın üye ile yola çıktıklarını ve derneğin resmi işlemlerinin tamamlandığını söyledi.Amaçlarının kaybolmaya yüz tutmuş yöresel ürünlerin üretimi, yurt içi ve yurt dışında tanıtımını sağlamak olduğunu ifade eden Çıtak, "Yapacağımız sergiler ve sunumlarla, üretilen bu yöresel ürünleri, yeni beslenme ürünleriyle harmanlayacağız. Böylece modern hayatta yeni beslenme alışkanlıkları ortaya çıkarmayı planlıyoruz. Sağlıklı bir nesil yetiştirmenin en önemli koşullarından birinin beslenme olduğu gerçeğinden yola çıkarak yöresel ürünler ve yöresel damak tadının zenginleştirilmesini hedefliyoruz." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinin Bahadın beldesinde, girişimci kadınlar bir araya gelerek, "Bahadın Kadıneli Derneği"ni kurdu. Dernek Başkanı Serpil Atakul...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinin Bahadın beldesinde, girişimci kadınlar bir araya gelerek, "Bahadın Kadıneli Derneği"ni kurdu.

Dernek Başkanı Serpil Atakul Çıtak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dernek kurmak için 7 kadın üye ile yola çıktıklarını ve derneğin resmi işlemlerinin tamamlandığını söyledi.

Amaçlarının kaybolmaya yüz tutmuş yöresel ürünlerin üretimi, yurt içi ve yurt dışında tanıtımını sağlamak olduğunu ifade eden Çıtak, "Yapacağımız sergiler ve sunumlarla, üretilen bu yöresel ürünleri, yeni beslenme ürünleriyle harmanlayacağız. Böylece modern hayatta yeni beslenme alışkanlıkları ortaya çıkarmayı planlıyoruz. Sağlıklı bir nesil yetiştirmenin en önemli koşullarından birinin beslenme olduğu gerçeğinden yola çıkarak yöresel ürünler ve yöresel damak tadının zenginleştirilmesini hedefliyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.