pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Şarkışla'da Mesleki Ve Teknik Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalandı

06.12.2017 - 12:53, Güncelleme: 06.12.2017 - 12:53
 

Şarkışla'da Mesleki Ve Teknik Eğitim İşbirliği Protokolü İmzalandı

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Esnaflar Odası Başkanlığı arasında mesleki ve teknik eğitim için işbirliği protokolü...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Esnaflar Odası Başkanlığı arasında mesleki ve teknik eğitim için işbirliği protokolü imzalandı. Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen imza töreninde, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şarkışla Merkez Anaokulu Müdürlüğü, Çocuklar Gülsün Diye Sürmeli Osanmaz Anaokulu Müdürlüğü, Çağdaş Yaşam Kenan Tunakan Anaokulu Müdürlüğü, Aşık Veysel İlkokulu, Şehit Doğan Kaya İlkokulu ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Himmetoğlu arasında protokol imzalandı. Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, imza töreninde yaptığı konuşmada, yapılan protokolün hayırlara vesile olmasını diledi. Amaçlarının öğrencilerin işletmelerin imkanlarından daha fazla yararlandırmak olduğunu aktaran Ergen, "İşletmelerde staj yapacak olan öğrenciler, üçte biri işletmeden, üçte ikisi de devletten olmak üzere toplam 421 lira ücret alacak. Haftada 3 gün işletmeye gidecek ve iş güvenliği sigortaları da yapılacak." ifadelerini kullandı. Törene Milli Eğitim Şube Müdürü ve okul idarecileri katıldı.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Esnaflar Odası Başkanlığı arasında mesleki ve teknik eğitim için işbirliği protokolü...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Esnaflar Odası Başkanlığı arasında mesleki ve teknik eğitim için işbirliği protokolü imzalandı.

Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen imza töreninde, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şarkışla Merkez Anaokulu Müdürlüğü, Çocuklar Gülsün Diye Sürmeli Osanmaz Anaokulu Müdürlüğü, Çağdaş Yaşam Kenan Tunakan Anaokulu Müdürlüğü, Aşık Veysel İlkokulu, Şehit Doğan Kaya İlkokulu ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Himmetoğlu arasında protokol imzalandı.

Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, imza töreninde yaptığı konuşmada, yapılan protokolün hayırlara vesile olmasını diledi.

Amaçlarının öğrencilerin işletmelerin imkanlarından daha fazla yararlandırmak olduğunu aktaran Ergen, "İşletmelerde staj yapacak olan öğrenciler, üçte biri işletmeden, üçte ikisi de devletten olmak üzere toplam 421 lira ücret alacak. Haftada 3 gün işletmeye gidecek ve iş güvenliği sigortaları da yapılacak." ifadelerini kullandı.

Törene Milli Eğitim Şube Müdürü ve okul idarecileri katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.