pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray Eğitim Ve Araştırma Hastanesine Doktor Ataması

05.12.2017 - 15:08, Güncelleme: 05.12.2017 - 15:08
 

Aksaray Eğitim Ve Araştırma Hastanesine Doktor Ataması

AKSARAY (AA)- Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tayin nedeniyle boşalan endokrinoloji, radyoloji, göz hastalıkları ve acil tıp branşlarına 6 yeni...

AKSARAY (AA)- Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tayin nedeniyle boşalan endokrinoloji, radyoloji, göz hastalıkları ve acil tıp branşlarına 6 yeni uzman hekim ataması yapıldığı bildirildi.Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Sağlık Bakanlığınca gerçekleştirilen son atama kurası ile Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine 6 yeni uzman hekim ataması yapıldığı belirtildi.Ataması yapılan branşların göz hastalıkları, acil tıp uzmanlığı, radyoloji ve endokrin uzmanlığı olduğu ifade edilen açıklamada, ataması yapılan doktorların görevlerine başladığı kaydedildi.
AKSARAY (AA)- Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tayin nedeniyle boşalan endokrinoloji, radyoloji, göz hastalıkları ve acil tıp branşlarına 6 yeni...

AKSARAY (AA)- Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tayin nedeniyle boşalan endokrinoloji, radyoloji, göz hastalıkları ve acil tıp branşlarına 6 yeni uzman hekim ataması yapıldığı bildirildi.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, Sağlık Bakanlığınca gerçekleştirilen son atama kurası ile Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine 6 yeni uzman hekim ataması yapıldığı belirtildi.

Ataması yapılan branşların göz hastalıkları, acil tıp uzmanlığı, radyoloji ve endokrin uzmanlığı olduğu ifade edilen açıklamada, ataması yapılan doktorların görevlerine başladığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.