pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Fetö/pdy Davası

05.12.2017 - 13:48, Güncelleme: 05.12.2017 - 13:48
 

Eskişehir'de Fetö/pdy Davası

Araştırma görevlisi ve uçak teknisyenlerinin de aralarında bulunduğu 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında araştırma görevlileri ve uçak teknisyenlerinin de bulunduğu 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi.Eskişehir 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki davanın ikinci duruşmasında, tutuklu sanıklar İsmail Burak Yavru, Mustafa Said Yıldırım, Fuat Gülşen, tutuksuz sanıklar ve avukatları hazır bulundu.Duruşmada yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen sanıklar, beraat ve tahliyelerini istedi.Mahkeme heyeti, tüm sanıkların mevcut hallerinin devamına karar verdi. Duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.
Araştırma görevlisi ve uçak teknisyenlerinin de aralarında bulunduğu 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aralarında araştırma görevlileri ve uçak teknisyenlerinin de bulunduğu 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Eskişehir 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki davanın ikinci duruşmasında, tutuklu sanıklar İsmail Burak Yavru, Mustafa Said Yıldırım, Fuat Gülşen, tutuksuz sanıklar ve avukatları hazır bulundu.

Duruşmada yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen sanıklar, beraat ve tahliyelerini istedi.

Mahkeme heyeti, tüm sanıkların mevcut hallerinin devamına karar verdi.

Duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.