pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Trafik Kazası: 3 Yaralı

04.12.2017 - 09:18, Güncelleme: 04.12.2017 - 09:18
 

Aksaray'da Trafik Kazası: 3 Yaralı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.Ramazan Aslan (44) idaresindeki 50 DC 041 plakalı otomobil,...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.Ramazan Aslan (44) idaresindeki 50 DC 041 plakalı otomobil, Aksaray Nevşehir karayolu Ihlara Bulvarı'nda Ali Yıldız (64) yönetimindeki 68 BE 895 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.Kazada kontrolden çıkan otomobil, bir evin duvarına çarparak durdu.Kazada, sürücüler ile hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan Fidan Yıldız (65) yaralandı.Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Fidan Yıldız'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.Ramazan Aslan (44) idaresindeki 50 DC 041 plakalı otomobil,...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Ramazan Aslan (44) idaresindeki 50 DC 041 plakalı otomobil, Aksaray Nevşehir karayolu Ihlara Bulvarı'nda Ali Yıldız (64) yönetimindeki 68 BE 895 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Kazada kontrolden çıkan otomobil, bir evin duvarına çarparak durdu.

Kazada, sürücüler ile hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan Fidan Yıldız (65) yaralandı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Fidan Yıldız'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.