pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erciyes'te Hafta Sonu Yoğunluğu

03.12.2017 - 12:03, Güncelleme: 03.12.2017 - 12:03
 

Erciyes'te Hafta Sonu Yoğunluğu

KAYSERİ (AA) - Türkiye'nin gözde kayak merkezlerinden Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor.Hafta sonunu Erciyes Kayak Merkezi'nde geçirmek isteyenler...

KAYSERİ (AA) - Türkiye'nin gözde kayak merkezlerinden Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor.Hafta sonunu Erciyes Kayak Merkezi'nde geçirmek isteyenler pistlere akın ederek kaymanın heyecanını yaşadı. Şehir dışından da Erciyes'e gelen kayakseverler, güzel havada kaymanın keyfini sürdü.Kayaksever Mehmet Ali Karaca, AA muhabirine, Konya'dan kayak yapmak için Kayseri'ye geldiğini, tesisleri çok beğendiğini söyledi.Geçen yıl da kayak için Erciyes'i tercih ettiğini aktaran Karaca, şunları kaydetti:"Sezon, hafta içi açılmış. Abone biletlerimizi alarak hemen geldik. Erciyes'in sosyal faaliyetleri son zamanlarda gelişti. Kayağı herkese tavsiye ederim, çok zevkli bir spor. Tesisler çok güzel. Kayak malzemesi kiralamak için 3-4 seçenek sunuyorlar. Hiç kaymayı bilmeyen biri bile gelmiş olsa malzemeleri kiralayıp yukarıya çıkarak öğrenebilir. Biz de geçen sene öğrendik. Bu sporu herkese tavsiye ederim."Şaban Balk da merakla bekledikleri sezonun açılmasına sevindiklerini dile getirerek, "Kazasız, belasız güzel bir sezon geçirmek istiyoruz. Tesislerden belediyemizden ve hizmetlerden son derece memnunuz. Sezonumuzu suni karlama ünitelerinin de takviyesiyle açtılar. Şu an Hacılar, Develi ve Tekir pistlerimiz açık. İlerleyen günlerde yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar yağdıktan sonra da tam anlamıyla bütün tesislerimiz açılacak." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Türkiye'nin gözde kayak merkezlerinden Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor.Hafta sonunu Erciyes Kayak Merkezi'nde geçirmek isteyenler...

KAYSERİ (AA) - Türkiye'nin gözde kayak merkezlerinden Erciyes'te hafta sonu yoğunluğu yaşanıyor.

Hafta sonunu Erciyes Kayak Merkezi'nde geçirmek isteyenler pistlere akın ederek kaymanın heyecanını yaşadı.

Şehir dışından da Erciyes'e gelen kayakseverler, güzel havada kaymanın keyfini sürdü.

Kayaksever Mehmet Ali Karaca, AA muhabirine, Konya'dan kayak yapmak için Kayseri'ye geldiğini, tesisleri çok beğendiğini söyledi.

Geçen yıl da kayak için Erciyes'i tercih ettiğini aktaran Karaca, şunları kaydetti:

"Sezon, hafta içi açılmış. Abone biletlerimizi alarak hemen geldik. Erciyes'in sosyal faaliyetleri son zamanlarda gelişti. Kayağı herkese tavsiye ederim, çok zevkli bir spor. Tesisler çok güzel. Kayak malzemesi kiralamak için 3-4 seçenek sunuyorlar. Hiç kaymayı bilmeyen biri bile gelmiş olsa malzemeleri kiralayıp yukarıya çıkarak öğrenebilir. Biz de geçen sene öğrendik. Bu sporu herkese tavsiye ederim."

Şaban Balk da merakla bekledikleri sezonun açılmasına sevindiklerini dile getirerek, "Kazasız, belasız güzel bir sezon geçirmek istiyoruz. Tesislerden belediyemizden ve hizmetlerden son derece memnunuz. Sezonumuzu suni karlama ünitelerinin de takviyesiyle açtılar. Şu an Hacılar, Develi ve Tekir pistlerimiz açık. İlerleyen günlerde yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar yağdıktan sonra da tam anlamıyla bütün tesislerimiz açılacak." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.