pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne Doğru

02.12.2017 - 15:33, Güncelleme: 02.12.2017 - 15:33
 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne Doğru

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla basketbol maçı düzenlendi.Sorgun Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada,...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla basketbol maçı düzenlendi.Sorgun Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada, Sorgun Engelliler Umutspor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Amasya Gümüşhacıköy Hayat Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımları mücadele etti.Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, maç öncesi yaptığı açıklamada, engellilerin hayattan biraz daha tat alması için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.Farkındalık oluşturmak için basket maçı düzenlediklerini dile getiren Yurtnaç, "Sorgun Engelliler takımına desteğimiz her zaman devam edecek. Bugün onların özel bir günleri bu özel günde de farkındalık yaratmak istedik. Bir devletin idaresi ve başarısı dezavantaj gruplara yaptığı destekle ölçülür. Bu insanların mutluluğuna mutluluk katmak istiyoruz." diye konuştu.Sorgun Engelliler Umutspor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başkanı Zeynep Ertal Altınkuyu da Bölgesel Ligde Yozgat Sorgun olarak sezonun ilk maçına çıktıklarını, böyle bir görevde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.Konuşmaların ardından yapılan karşılaşmada Gümüşhacıköy Hayat Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı maçtan 63-43 galip ayrıldı.Vali Yurtnaç ve Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, oyuncular ve yöneticilere çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla basketbol maçı düzenlendi.Sorgun Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada,...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla basketbol maçı düzenlendi.

Sorgun Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada, Sorgun Engelliler Umutspor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Amasya Gümüşhacıköy Hayat Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımları mücadele etti.

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, maç öncesi yaptığı açıklamada, engellilerin hayattan biraz daha tat alması için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Farkındalık oluşturmak için basket maçı düzenlediklerini dile getiren Yurtnaç, "Sorgun Engelliler takımına desteğimiz her zaman devam edecek. Bugün onların özel bir günleri bu özel günde de farkındalık yaratmak istedik. Bir devletin idaresi ve başarısı dezavantaj gruplara yaptığı destekle ölçülür. Bu insanların mutluluğuna mutluluk katmak istiyoruz." diye konuştu.

Sorgun Engelliler Umutspor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başkanı Zeynep Ertal Altınkuyu da Bölgesel Ligde Yozgat Sorgun olarak sezonun ilk maçına çıktıklarını, böyle bir görevde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından yapılan karşılaşmada Gümüşhacıköy Hayat Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı maçtan 63-43 galip ayrıldı.

Vali Yurtnaç ve Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, oyuncular ve yöneticilere çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.