pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne Doğru

02.12.2017 - 13:58, Güncelleme: 02.12.2017 - 13:58
 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne Doğru

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Başkanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kentteki engelli dernekleri ile bir araya geldi. İl Başkanlığından...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Başkanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kentteki engelli dernekleri ile bir araya geldi. İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhuriyet Üniversitesi Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen programda konuşan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, herkesin mutlaka engelli bir tanıdığının bulunduğunu belirtti. Engellilerin ihtiyaçlarını karşılama noktasında yetersiz olduklarını aktaran Aydın, "Öyle ki birçok engelli vatandaşımız maalesef kendi kaderine terk edilmek veya bir köşede yaşamını sürdürmek zorunda kalıyordu. Ailelerimizin her birinin imkanı yeterli olmayabiliyordu. Ama sosyal devlet dediğimiz, kendi evladına değer veren bir devlet anlayışıyla engelli kardeşlerimizin sorunlarının her geçen gün bir bir çözüldüğünü görüyoruz." ifadesini kullandı.AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ise engellilerin sorunlarının, onlar için yapılması gereken her şeyin en azından bu süreçte daha yoğun gündeme gelmesi gerektiğini vurguladı.Şahin, şunları kaydetti:"Geçmişe göre baktığımız zaman çok ileri bir noktaya geldik. Eskiden engelli, ailesine yük oluyordu şimdi ise paylaşılmaz oldu. Bunu daha da ileriye götürmemiz lazım. 80 milyon insanımızın, engellilerimizin hizmetinde ve desteğinde olması lazım. Bu sebeple hükümetimiz ve diğer birimlerimiz engellilerin hayatını kolay kılmak için azami gayretle çalışmakta."AK Parti Sivas Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Gülten Pürlü de engelli vatandaşlara her zaman destek verdiklerini belirtti.Konuşmaların ardından Aydın ve Şahin, engelli vatandaşlar için çalışmalar yapan Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Danışmanı Recep Toparlı'ya plaket verdi.Programa, AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk'un eşi Günay Soluk, engelli derneklerinin temsilcileri ile çok sayıda engelli vatandaş katıldı.
SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Başkanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kentteki engelli dernekleri ile bir araya geldi. İl Başkanlığından...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Başkanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kentteki engelli dernekleri ile bir araya geldi.

İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhuriyet Üniversitesi Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen programda konuşan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, herkesin mutlaka engelli bir tanıdığının bulunduğunu belirtti.

Engellilerin ihtiyaçlarını karşılama noktasında yetersiz olduklarını aktaran Aydın, "Öyle ki birçok engelli vatandaşımız maalesef kendi kaderine terk edilmek veya bir köşede yaşamını sürdürmek zorunda kalıyordu. Ailelerimizin her birinin imkanı yeterli olmayabiliyordu. Ama sosyal devlet dediğimiz, kendi evladına değer veren bir devlet anlayışıyla engelli kardeşlerimizin sorunlarının her geçen gün bir bir çözüldüğünü görüyoruz." ifadesini kullandı.

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ise engellilerin sorunlarının, onlar için yapılması gereken her şeyin en azından bu süreçte daha yoğun gündeme gelmesi gerektiğini vurguladı.

Şahin, şunları kaydetti:

"Geçmişe göre baktığımız zaman çok ileri bir noktaya geldik. Eskiden engelli, ailesine yük oluyordu şimdi ise paylaşılmaz oldu. Bunu daha da ileriye götürmemiz lazım. 80 milyon insanımızın, engellilerimizin hizmetinde ve desteğinde olması lazım. Bu sebeple hükümetimiz ve diğer birimlerimiz engellilerin hayatını kolay kılmak için azami gayretle çalışmakta."

AK Parti Sivas Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Gülten Pürlü de engelli vatandaşlara her zaman destek verdiklerini belirtti.

Konuşmaların ardından Aydın ve Şahin, engelli vatandaşlar için çalışmalar yapan Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Danışmanı Recep Toparlı'ya plaket verdi.

Programa, AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk'un eşi Günay Soluk, engelli derneklerinin temsilcileri ile çok sayıda engelli vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.