pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erdoğan'ın Yunanistan Ziyareti

02.12.2017 - 13:13, Güncelleme: 02.12.2017 - 13:13
 

Erdoğan'ın Yunanistan Ziyareti

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın:- "65 yıl sonra gerçekleştirilecek olan bu ziyaret ile iki ülke arasındaki ilişkiler daha iyi bir seviyeye taşınacaktır"

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7-8 Aralık'ta Yunanistan'a resmi ziyarette bulunacağını belirterek, "65 yıl sonra gerçekleştirilecek olan bu ziyaret ile iki ülke arasındaki ilişkiler daha iyi bir seviyeye taşınacaktır." ifadelerini kullandı.Sözcü Kalın, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopoulos’un davetine icabeten 7-8 Aralık'ta Yunanistan’a devlet ziyaretinde bulunacağını kaydetti.65 yıl sonra Türkiye'den Yunanistan'a Cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyaretin gerçekleşeceğine işaret eden Kalın, "Ziyarette ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alınacaktır. 65 yıl sonra gerçekleştirilecek olan bu ziyaret ile iki ülke arasındaki ilişkiler daha iyi bir seviyeye taşınacaktır." değerlendirmesinde bulundu.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın:- "65 yıl sonra gerçekleştirilecek olan bu ziyaret ile iki ülke arasındaki ilişkiler daha iyi bir seviyeye taşınacaktır"

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7-8 Aralık'ta Yunanistan'a resmi ziyarette bulunacağını belirterek, "65 yıl sonra gerçekleştirilecek olan bu ziyaret ile iki ülke arasındaki ilişkiler daha iyi bir seviyeye taşınacaktır." ifadelerini kullandı.

Sözcü Kalın, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Yunanistan Cumhurbaşkanı Prokopis Pavlopoulos’un davetine icabeten 7-8 Aralık'ta Yunanistan’a devlet ziyaretinde bulunacağını kaydetti.

65 yıl sonra Türkiye'den Yunanistan'a Cumhurbaşkanı düzeyinde ilk ziyaretin gerçekleşeceğine işaret eden Kalın, "Ziyarette ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alınacaktır. 65 yıl sonra gerçekleştirilecek olan bu ziyaret ile iki ülke arasındaki ilişkiler daha iyi bir seviyeye taşınacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.