pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bahşılı'da "Mevlid-i Nebi" Programı

01.12.2017 - 16:33, Güncelleme: 01.12.2017 - 16:33
 

Bahşılı'da "Mevlid-i Nebi" Programı

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı ilçesinde, "Mevlid-i Nebi" programı düzenlendi.Bahşılı İmamhatip Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen ve Kur'an-ı Kerim...

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı ilçesinde, "Mevlid-i Nebi" programı düzenlendi.Bahşılı İmamhatip Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Bahşılı İlçe Müftüsü Ahmet Altacı, Hz. Muhammed'in (S.A.V) doğumu, çocukluğu ve örnek yaşamı hakkında konuştu.Sinevizyon gösterisinin yapıldığı programda, öğrenciler tarafından Hz. Muhammed'i (S.A.V) anlatan şiirler ve ilahiler okundu.Program, Kur'an ve ezan okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.
KIRIKKALE (AA) - Bahşılı ilçesinde, "Mevlid-i Nebi" programı düzenlendi.Bahşılı İmamhatip Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen ve Kur'an-ı Kerim...

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı ilçesinde, "Mevlid-i Nebi" programı düzenlendi.

Bahşılı İmamhatip Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Bahşılı İlçe Müftüsü Ahmet Altacı, Hz. Muhammed'in (S.A.V) doğumu, çocukluğu ve örnek yaşamı hakkında konuştu.

Sinevizyon gösterisinin yapıldığı programda, öğrenciler tarafından Hz. Muhammed'i (S.A.V) anlatan şiirler ve ilahiler okundu.

Program, Kur'an ve ezan okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.