pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Belediyesi Meyve Ağacı Satışlarına Başladı

01.12.2017 - 15:58, Güncelleme: 01.12.2017 - 15:58
 

Kırşehir Belediyesi Meyve Ağacı Satışlarına Başladı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Gül Bahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evinde meyve ağacı ve fidan satışlarına başlandığını...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Gül Bahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evinde meyve ağacı ve fidan satışlarına başlandığını bildirdi.Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Gül Bahçeci Peyzaj ve Çiçek Satış Evininin Kırşehir’de meyveciliğin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla belediye bünyesinde hizmete girdiğini belirtti.Kırşehir halkının daha iyi verim alabilmesi için sertifikalı meyve fidanlarının yarı bodur olarak satışa sunulduğunu vurgulayan Bahçeci, 22 çeşit meyve ağacı fidanının dışarıdan getirildiğini ifade etti.Sertifikalı fidan dikiminin önemine işaret eden Bahçeci, şunları kaydetti:"Çünkü bunlardan daha fazla verim alınıyor. Daha sağlıklı olduğu için vatandaşlarımıza öneriyoruz. Bu yıl başta elma, armut, kayısı, vişne, kiraz, erik, ayva, dut, badem, nektarı, şeftali, hurma, incir, ters dut, iğde, kivi gibi meyve ağaçları açık kök, sepetli ve saksılı olarak da elma, armut, kayısı, vişne, kiraz, erik, ayva, dut, badem, nektarı, şeftali, hurma, hünnap ,nar, incir, ceviz, ters dut, iğde ,saklı limon, saksılı portakal, saksılı zeytin , saksılı kumkuat meyve ağaçları da vatandaşların satışına sunulmuştur. Bitki satışlarının yanı sıra bahçe süsleri gibi birçok farklı ihtiyacın da aynı merkezden temin edebilmektedir. Çiçekler, graslar, sera bitkileri ve meyve fidanlarının satışını yapacağımız merkezimiz Aşıkpaşa Spor Salonunun yan tarafında bulunmaktadır."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Gül Bahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evinde meyve ağacı ve fidan satışlarına başlandığını...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Gül Bahçe Peyzaj ve Çiçek Satış Evinde meyve ağacı ve fidan satışlarına başlandığını bildirdi.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Gül Bahçeci Peyzaj ve Çiçek Satış Evininin Kırşehir’de meyveciliğin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla belediye bünyesinde hizmete girdiğini belirtti.

Kırşehir halkının daha iyi verim alabilmesi için sertifikalı meyve fidanlarının yarı bodur olarak satışa sunulduğunu vurgulayan Bahçeci, 22 çeşit meyve ağacı fidanının dışarıdan getirildiğini ifade etti.

Sertifikalı fidan dikiminin önemine işaret eden Bahçeci, şunları kaydetti:

"Çünkü bunlardan daha fazla verim alınıyor. Daha sağlıklı olduğu için vatandaşlarımıza öneriyoruz. Bu yıl başta elma, armut, kayısı, vişne, kiraz, erik, ayva, dut, badem, nektarı, şeftali, hurma, incir, ters dut, iğde, kivi gibi meyve ağaçları açık kök, sepetli ve saksılı olarak da elma, armut, kayısı, vişne, kiraz, erik, ayva, dut, badem, nektarı, şeftali, hurma, hünnap ,nar, incir, ceviz, ters dut, iğde ,saklı limon, saksılı portakal, saksılı zeytin , saksılı kumkuat meyve ağaçları da vatandaşların satışına sunulmuştur. Bitki satışlarının yanı sıra bahçe süsleri gibi birçok farklı ihtiyacın da aynı merkezden temin edebilmektedir. Çiçekler, graslar, sera bitkileri ve meyve fidanlarının satışını yapacağımız merkezimiz Aşıkpaşa Spor Salonunun yan tarafında bulunmaktadır."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.