pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne Doğru

01.12.2017 - 14:53, Güncelleme: 01.12.2017 - 14:53
 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne Doğru

İncesu ilçesinde engelli öğrenciler yararına kermes düzenlendi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli öğrenciler yararına kermes düzenlendi.Atatürk İlkokulu tarafından okulun bahçesinde düzenlenen kermeste öğretmen, öğrenci ve velilerin gönüllü olarak evde hazırladıkları yiyecekler satışa sunuldu. Öğrencilerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kermeste açıklamada bulunan öğretmen Ekrem Ardıç, amaçlarının toplumsal farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi. ''Hayatı paylaşmak için engel yok." sloganı ile gerçekleştirdikleri kermes ile yardımlaşma ve dayanışmayı amaçladıklarını belirten Ardıç, kermesten elde edecekleri geliri engelli birkaç öğrencinin ihtiyacı için kullanacaklarını aktardı.
İncesu ilçesinde engelli öğrenciler yararına kermes düzenlendi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin İncesu ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Atatürk İlkokulu tarafından okulun bahçesinde düzenlenen kermeste öğretmen, öğrenci ve velilerin gönüllü olarak evde hazırladıkları yiyecekler satışa sunuldu.

Öğrencilerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kermeste açıklamada bulunan öğretmen Ekrem Ardıç, amaçlarının toplumsal farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.

''Hayatı paylaşmak için engel yok." sloganı ile gerçekleştirdikleri kermes ile yardımlaşma ve dayanışmayı amaçladıklarını belirten Ardıç, kermesten elde edecekleri geliri engelli birkaç öğrencinin ihtiyacı için kullanacaklarını aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.