pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrenciler Staj İçin İtalya'ya Gidecek

01.12.2017 - 13:33, Güncelleme: 01.12.2017 - 13:33
 

Öğrenciler Staj İçin İtalya'ya Gidecek

YOZGAT (AA) - Sorgun Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri "Evde Hasta Bakım Hizmetlerinde AB Uygulamaları" Projesi kapsamında staj için...

YOZGAT (AA) - Sorgun Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri "Evde Hasta Bakım Hizmetlerinde AB Uygulamaları" Projesi kapsamında staj için İtalya’ya gidecek.Okul Müdürü Osman Kılınçarslan, Ulusal Ajans tarafından kabul edilen projeyle öğrencilerin, evde hasta bakım hizmetlerinde AB uygulamalarını yerinde görüp, alanında bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı elde edeceğini belirtti.İtalya’ya gidecek öğrencilerin sağlık alanında uygulanan ve kullanılan son teknolojileri inceleme fırsatı yakalayacaklarını, bu stajın mesleki anlamda gelişimlerine katkı sağlayacağını ifade eden Kılınçarslan, katılımcı öğrencilerin belirlenmesi için titiz bir çalışma yapıldığını, bütün öğrenci ve velilere yönelik okulda bilgilendirme toplantısı düzenlediklerini söyledi.Projenin giderlerinin tamamının Ulusal Ajans tarafından hibe şeklinde karşılandığını aktaran Kılınçarslan, "3 dönemde 21 öğrenci İtalya’nın Milano şehrine gidecek. Bu öğrencilerin okulumuzu, ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi yurt dışında güzel bir şekilde temsil edeceklerine inanıyorum." dedi.Kılınçarslan, projenin amacına uygun sonuçlanabilmesi için bütün çalışmaların yapıldığını sözlerine ekledi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri "Evde Hasta Bakım Hizmetlerinde AB Uygulamaları" Projesi kapsamında staj için...

YOZGAT (AA) - Sorgun Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri "Evde Hasta Bakım Hizmetlerinde AB Uygulamaları" Projesi kapsamında staj için İtalya’ya gidecek.

Okul Müdürü Osman Kılınçarslan, Ulusal Ajans tarafından kabul edilen projeyle öğrencilerin, evde hasta bakım hizmetlerinde AB uygulamalarını yerinde görüp, alanında bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı elde edeceğini belirtti.

İtalya’ya gidecek öğrencilerin sağlık alanında uygulanan ve kullanılan son teknolojileri inceleme fırsatı yakalayacaklarını, bu stajın mesleki anlamda gelişimlerine katkı sağlayacağını ifade eden Kılınçarslan, katılımcı öğrencilerin belirlenmesi için titiz bir çalışma yapıldığını, bütün öğrenci ve velilere yönelik okulda bilgilendirme toplantısı düzenlediklerini söyledi.

Projenin giderlerinin tamamının Ulusal Ajans tarafından hibe şeklinde karşılandığını aktaran Kılınçarslan, "3 dönemde 21 öğrenci İtalya’nın Milano şehrine gidecek. Bu öğrencilerin okulumuzu, ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi yurt dışında güzel bir şekilde temsil edeceklerine inanıyorum." dedi.

Kılınçarslan, projenin amacına uygun sonuçlanabilmesi için bütün çalışmaların yapıldığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.