pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Güncelleme - 2 Fetö'nün Hava Kuvvetleri Yapılanması Soruşturması

30.11.2017 - 15:08, Güncelleme: 30.11.2017 - 15:08
 

Güncelleme - 2 Fetö'nün Hava Kuvvetleri Yapılanması Soruşturması

Muvazzaf asker, sözde mahrem imam ve savaş pilotlarının da aralarında bulunduğu 61 kişi gözaltına alındı GÖZALTI SAYISI GÜNCELLENDİ

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkezli 11 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Hava Kuvvetleri yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen, aralarında muvazzaf asker, sözde mahrem imam ve savaş pilotlarının da yer aldığı 66 zanlıdan 61'i yakalandı.Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığının örgütün Hava Kuvvetleri yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Eskişehir merkezli Amasya, Ankara, Batman, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya ve Mersin'de 40'tan fazla adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.Operasyonda, muvazzaf asker, sözde mahrem imam ve savaş pilotlarının da aralarında bulunduğu 61 kişi gözaltına alındı. Adreslerinde bulunamayan 5 zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Muvazzaf asker, sözde mahrem imam ve savaş pilotlarının da aralarında bulunduğu 61 kişi gözaltına alındı GÖZALTI SAYISI GÜNCELLENDİ

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkezli 11 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Hava Kuvvetleri yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen, aralarında muvazzaf asker, sözde mahrem imam ve savaş pilotlarının da yer aldığı 66 zanlıdan 61'i yakalandı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığının örgütün Hava Kuvvetleri yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Eskişehir merkezli Amasya, Ankara, Batman, Bursa, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya ve Mersin'de 40'tan fazla adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, muvazzaf asker, sözde mahrem imam ve savaş pilotlarının da aralarında bulunduğu 61 kişi gözaltına alındı.

Adreslerinde bulunamayan 5 zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.