pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kızılcahamam’da Mevlit Kandili Programı

30.11.2017 - 09:28, Güncelleme: 30.11.2017 - 09:28
 

Kızılcahamam’da Mevlit Kandili Programı

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde Mevlit Kandili Programı düzenlendi. Ankara Ticaret Odası Turizm Komitesi Başkan Yardımcısı Seyfullah Köken'in katkılarıyla...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde Mevlit Kandili Programı düzenlendi. Ankara Ticaret Odası Turizm Komitesi Başkan Yardımcısı Seyfullah Köken'in katkılarıyla İlçe Müftülüğünce ilçedeki bir otelde düzenlenen programa, Kaymakam Mehmet Yıldız, MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Müftüsü Sülçuk Kılıçbay, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, eski belediye başkanlarından Yaşar Yıldırım, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, MHP İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, Ülkü Ocakları Başkanı Yener Koçak ve vatandaşlar katıldı.Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan programda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Daire Başkanı Hayrullah Köken, bir konferans verdi.Program, semazen gösterisi ve Grup Dergah’ın tasavvuf musikisi icra etmesiyle sona erdi.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde Mevlit Kandili Programı düzenlendi. Ankara Ticaret Odası Turizm Komitesi Başkan Yardımcısı Seyfullah Köken'in katkılarıyla...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde Mevlit Kandili Programı düzenlendi.

Ankara Ticaret Odası Turizm Komitesi Başkan Yardımcısı Seyfullah Köken'in katkılarıyla İlçe Müftülüğünce ilçedeki bir otelde düzenlenen programa, Kaymakam Mehmet Yıldız, MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Belediye Başkanı Muhittin Güney, İlçe Müftüsü Sülçuk Kılıçbay, İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Ulubey, eski belediye başkanlarından Yaşar Yıldırım, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, MHP İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, Ülkü Ocakları Başkanı Yener Koçak ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan programda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Daire Başkanı Hayrullah Köken, bir konferans verdi.

Program, semazen gösterisi ve Grup Dergah’ın tasavvuf musikisi icra etmesiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.