pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Güncelleme - Fetö'ye "Ankesörlü Telefon" Operasyonu

29.11.2017 - 19:28, Güncelleme: 29.11.2017 - 19:28
 

Güncelleme - Fetö'ye "Ankesörlü Telefon" Operasyonu

Nevşehir merkezli 13 ilde, çoğunluğu muvazzaf 19 askerin yakalanması için düzenlenen eşzamanlı operasyonda, 17 kişi gözaltına alındı GÖZALTI SAYISI EKLENDİ

NEVŞEHİR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında çoğunluğu muvazzaf 19 askerin yakalanması için Nevşehir merkezli 13 ilde düzenlenen operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında ankesörlü/kontörlü telefonlar üzerinden irtibat kurdukları tespit edilen zanlıların yakalanması için Nevşehir, İzmir, Adana, Ankara, Kayseri, Kastamonu, Aksaray, Şırnak, Şanlıurfa, Çanakkale, Samsun, Ağrı, Tokat'taki 15 ayrı adreste arama yapıldı.Operasyonda, gözaltına alınan U.E, M.K, R.Y, T.D, K.D, Ç.T, H.Y, E.Ş, A.Ç, F.E, H.T, S.S, A.C, T.A, C.D, O.A. ve T.U'nun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Nevşehir'e getirileceği öğrenildi. Hakkında gözaltı kararı bulunan iki askerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Nevşehir merkezli 13 ilde, çoğunluğu muvazzaf 19 askerin yakalanması için düzenlenen eşzamanlı operasyonda, 17 kişi gözaltına alındı GÖZALTI SAYISI EKLENDİ

NEVŞEHİR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında çoğunluğu muvazzaf 19 askerin yakalanması için Nevşehir merkezli 13 ilde düzenlenen operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında ankesörlü/kontörlü telefonlar üzerinden irtibat kurdukları tespit edilen zanlıların yakalanması için Nevşehir, İzmir, Adana, Ankara, Kayseri, Kastamonu, Aksaray, Şırnak, Şanlıurfa, Çanakkale, Samsun, Ağrı, Tokat'taki 15 ayrı adreste arama yapıldı.

Operasyonda, gözaltına alınan U.E, M.K, R.Y, T.D, K.D, Ç.T, H.Y, E.Ş, A.Ç, F.E, H.T, S.S, A.C, T.A, C.D, O.A. ve T.U'nun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Nevşehir'e getirileceği öğrenildi.

Hakkında gözaltı kararı bulunan iki askerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.