pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Hayata Bağlı Gençlik" Projesi

28.11.2017 - 17:13, Güncelleme: 28.11.2017 - 17:13
 

"Hayata Bağlı Gençlik" Projesi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, bağımlılıkla mücadele kapsamında "Hayata Bağlı Gençlik" projesi hayata geçirildi.Suşehri Kaymakamlığı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, bağımlılıkla mücadele kapsamında "Hayata Bağlı Gençlik" projesi hayata geçirildi.Suşehri Kaymakamlığı tarafından hazırlanan projenin açılış programı, İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Programda konuşan Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, sigara, alkol, uyuşturucu ve internet bağımlılığına karşı savaş başlattıklarını söyledi. Bağımlı olan gençleri hayata kazandırmak ve bu hayata özenen gençlere bunun zararlarını anlatmak amacıyla projenin hayata geçirildiğini belirten Uzunoğlu, şunları söyledi: "Gelecek nesillerimiz olan gençlerimizin kötü alışkanlıklara alışmaması için, ayrıca bu illet bağımlılığına alışan gençlerimizi kurtarmak amacıyla bu projemizin startını vermiş bulunuyoruz. Yaklaşık 7 ay sürecek olan bu çalışma kapsamında, köylerimizde, mahallelerimizde, evlerde psikolojik rehber öğretmenler eşliğinde gerekli eğitimler vererek, bu zararları anlatacağız. Çünkü çocuklarımız bizlerin geleceğidir. Bu sebeple, özellikle anne ve babaların da hassas olmasını, çocuklarını bakkallara sigara aldırmaya göndermemelerini istiyoruz." Sigara denetimlerinin artırılacağına da değinen Uzunoğlu, madde bağımlılığıyla ilgili de çalışmalarının olacağını ifade etti. Rehberlik Araştırma Merkezi görevlilerinden Psikolojik Rehber Öğretmen Ramazan Özcan ve Büşra Eriç'te projenin çalışmaları, madde bağımlığı hakkında yapılacak bilgilendirmeler ve izlenecek yollar hakkında katılımcılara bilgiler verdi.Katılımcılara karanfil ve madde bağımlığının zararları ile ilgili broşürlerin verildiği program sonunda, konferans salonu dışına konulan bir kova içerisine programa katılanlar sigara paketlerini attı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, bağımlılıkla mücadele kapsamında "Hayata Bağlı Gençlik" projesi hayata geçirildi.Suşehri Kaymakamlığı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, bağımlılıkla mücadele kapsamında "Hayata Bağlı Gençlik" projesi hayata geçirildi.

Suşehri Kaymakamlığı tarafından hazırlanan projenin açılış programı, İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Programda konuşan Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, sigara, alkol, uyuşturucu ve internet bağımlılığına karşı savaş başlattıklarını söyledi.

Bağımlı olan gençleri hayata kazandırmak ve bu hayata özenen gençlere bunun zararlarını anlatmak amacıyla projenin hayata geçirildiğini belirten Uzunoğlu, şunları söyledi:

"Gelecek nesillerimiz olan gençlerimizin kötü alışkanlıklara alışmaması için, ayrıca bu illet bağımlılığına alışan gençlerimizi kurtarmak amacıyla bu projemizin startını vermiş bulunuyoruz. Yaklaşık 7 ay sürecek olan bu çalışma kapsamında, köylerimizde, mahallelerimizde, evlerde psikolojik rehber öğretmenler eşliğinde gerekli eğitimler vererek, bu zararları anlatacağız. Çünkü çocuklarımız bizlerin geleceğidir. Bu sebeple, özellikle anne ve babaların da hassas olmasını, çocuklarını bakkallara sigara aldırmaya göndermemelerini istiyoruz."

Sigara denetimlerinin artırılacağına da değinen Uzunoğlu, madde bağımlılığıyla ilgili de çalışmalarının olacağını ifade etti.

Rehberlik Araştırma Merkezi görevlilerinden Psikolojik Rehber Öğretmen Ramazan Özcan ve Büşra Eriç'te projenin çalışmaları, madde bağımlığı hakkında yapılacak bilgilendirmeler ve izlenecek yollar hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Katılımcılara karanfil ve madde bağımlığının zararları ile ilgili broşürlerin verildiği program sonunda, konferans salonu dışına konulan bir kova içerisine programa katılanlar sigara paketlerini attı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.