pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Üniversite Öğrencileri Proje Yarışmaları Sonuçlandı

Spor 27.11.2017 - 16:08, Güncelleme: 27.11.2017 - 16:08
 

Üniversite Öğrencileri Proje Yarışmaları Sonuçlandı

TÜBİTAK BİDEB'in üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği yarışmalarda ödül kazananlar belli oldu

ANKARA (AA) - TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışmalarda ödül kazananlar belli oldu.Kurumdan yapılan yazılı açıklamaya göre, TÜBİTAK BİDEB'in düzenlediği 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması, 2241 Sanayiye Yönelik Lisans Bitirme Tezleri Yarışması ve 2242 Üniversite Öğrencileri Yazılım Projeleri Yarışması'na bu yıl 532 proje başvurusu yapıldı. Değerlendirme sonucunda projelerden 27'si ödüle layık bulundu. Birincilik ödülü için 10 bin lira, ikincilik ödülü için 7 bin 500 lira, üçüncülük ödülü için 5 bin lira para ödülü veriliyor. Ayrıca projelerin akademik ve sanayi danışmanları da para ödülü ile destekleniyor.Başvuru yapan projeler arasından ön inceleme ve dış danışman değerlendirmesi sonucunda seçilen 154 proje, Final Sergisi'ne katılmaya hak kazandı. Selçuk Üniversitesi Müzesi'nde düzenlenen Final Sergisi'nin ardından, ödül töreninde, dereceye giren projeler açıklandı.
TÜBİTAK BİDEB'in üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği yarışmalarda ödül kazananlar belli oldu

ANKARA (AA) - TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışmalarda ödül kazananlar belli oldu.

Kurumdan yapılan yazılı açıklamaya göre, TÜBİTAK BİDEB'in düzenlediği 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması, 2241 Sanayiye Yönelik Lisans Bitirme Tezleri Yarışması ve 2242 Üniversite Öğrencileri Yazılım Projeleri Yarışması'na bu yıl 532 proje başvurusu yapıldı.

Değerlendirme sonucunda projelerden 27'si ödüle layık bulundu. Birincilik ödülü için 10 bin lira, ikincilik ödülü için 7 bin 500 lira, üçüncülük ödülü için 5 bin lira para ödülü veriliyor. Ayrıca projelerin akademik ve sanayi danışmanları da para ödülü ile destekleniyor.

Başvuru yapan projeler arasından ön inceleme ve dış danışman değerlendirmesi sonucunda seçilen 154 proje, Final Sergisi'ne katılmaya hak kazandı. Selçuk Üniversitesi Müzesi'nde düzenlenen Final Sergisi'nin ardından, ödül töreninde, dereceye giren projeler açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.