pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akıncılar Kaymakamı Karagöz'den Köy Ziyareti

27.11.2017 - 15:03, Güncelleme: 27.11.2017 - 15:03
 

Akıncılar Kaymakamı Karagöz'den Köy Ziyareti

SİVAS (AA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesi Kaymakamı Akın Karagöz, Şenbağlar köyünde incelemelerde bulundu.Köy ziyaretleri kapsamında Şenbağlar köyünde...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesi Kaymakamı Akın Karagöz, Şenbağlar köyünde incelemelerde bulundu.Köy ziyaretleri kapsamında Şenbağlar köyünde Karagöz, parke taşı döşeme çalışmaları ve köy okulunun çevre düzenleme çalışmalarını inceledi.Daha sonra köy fırınına giden Karagöz, burada ekmek yapan kadınlarla bir süre sohbet ederek, onların taleplerini dinledi.Akıncılar'ın tüm yerleşim yerlerine hizmet götürdüklerini ve götürmeye devam ettiklerini kaydeden Karagöz, ilçenin yapılan hizmetlerle daha güzel hale geldiğini söyledi.Karagöz daha sonra köy konağına geçerek vatandaşlarla sohbet etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesi Kaymakamı Akın Karagöz, Şenbağlar köyünde incelemelerde bulundu.Köy ziyaretleri kapsamında Şenbağlar köyünde...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesi Kaymakamı Akın Karagöz, Şenbağlar köyünde incelemelerde bulundu.

Köy ziyaretleri kapsamında Şenbağlar köyünde Karagöz, parke taşı döşeme çalışmaları ve köy okulunun çevre düzenleme çalışmalarını inceledi.

Daha sonra köy fırınına giden Karagöz, burada ekmek yapan kadınlarla bir süre sohbet ederek, onların taleplerini dinledi.

Akıncılar'ın tüm yerleşim yerlerine hizmet götürdüklerini ve götürmeye devam ettiklerini kaydeden Karagöz, ilçenin yapılan hizmetlerle daha güzel hale geldiğini söyledi.

Karagöz daha sonra köy konağına geçerek vatandaşlarla sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.