pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri’nde Karla Mücadele Toplantısı Yapıldı

27.11.2017 - 12:38, Güncelleme: 27.11.2017 - 12:38
 

Suşehri’nde Karla Mücadele Toplantısı Yapıldı

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde karla mücadele ve koordinasyon toplantısı yapıldı.Karayolları şefliğinde gerçekleşen toplantıya, Kaymakam Ender Faruk...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde karla mücadele ve koordinasyon toplantısı yapıldı.Karayolları şefliğinde gerçekleşen toplantıya, Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu ile ilgili kurum ve kuruluşların müdürleri katıldı.İnsan hayatının önemli olduğunu belirten Kaymakam Uzunoğlu, "Malum, bölgemizde kış mevsimi ağır geçiyor. Burada alınan kararlar, insanlarımızın can ve mal güvenliği içindir. Bu sebeple kış mevsiminde herhangi bir aksaklık olmaması için kurum yetkilileriyle gerekli görüşmeler yapıldı. İnşallah sorunsuz bir kış mevsimi geçirmeyi arzu ediyoruz." dedi.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde karla mücadele ve koordinasyon toplantısı yapıldı.Karayolları şefliğinde gerçekleşen toplantıya, Kaymakam Ender Faruk...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde karla mücadele ve koordinasyon toplantısı yapıldı.

Karayolları şefliğinde gerçekleşen toplantıya, Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu ile ilgili kurum ve kuruluşların müdürleri katıldı.

İnsan hayatının önemli olduğunu belirten Kaymakam Uzunoğlu, "Malum, bölgemizde kış mevsimi ağır geçiyor. Burada alınan kararlar, insanlarımızın can ve mal güvenliği içindir. Bu sebeple kış mevsiminde herhangi bir aksaklık olmaması için kurum yetkilileriyle gerekli görüşmeler yapıldı. İnşallah sorunsuz bir kış mevsimi geçirmeyi arzu ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.