pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Azerbaycanlı Hakim Ve Savcı Adayları Beypazarı'nı Gezdi

25.11.2017 - 17:18, Güncelleme: 25.11.2017 - 17:18
 

Azerbaycanlı Hakim Ve Savcı Adayları Beypazarı'nı Gezdi

ANKARA (AA) - Azerbaycan'dan gelen hakim ve savcı adayları, Ankara'nın Beypazarı ilçesini gezdi. Türkiye Adalet Akademisi ile Azerbaycan Adalet Akademisi...

ANKARA (AA) - Azerbaycan'dan gelen hakim ve savcı adayları, Ankara'nın Beypazarı ilçesini gezdi. Türkiye Adalet Akademisi ile Azerbaycan Adalet Akademisi arasında yapılan iş birliği çerçevesinde Türkiye'ye gelen 33 hakim adayı, Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar ve Azerbaycan Adalet Akademisi Şube Müdürü Vusal Ahmadov ile ilçedeki adliye sarayı, tarihi mekanlar ve müzeleri ziyaret etti. Ahmadov, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 gündür Türkiye Adalet Akademisi'nde, eğitimlere katıldıklarını, bugün de Beypazarı ilçesini gezdiklerini söyledi. Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı Yapar da konuklarına Beypazarı'nın tarihi mekanlarını gezdirdiklerini belirtti.
ANKARA (AA) - Azerbaycan'dan gelen hakim ve savcı adayları, Ankara'nın Beypazarı ilçesini gezdi. Türkiye Adalet Akademisi ile Azerbaycan Adalet Akademisi...

ANKARA (AA) - Azerbaycan'dan gelen hakim ve savcı adayları, Ankara'nın Beypazarı ilçesini gezdi.

Türkiye Adalet Akademisi ile Azerbaycan Adalet Akademisi arasında yapılan iş birliği çerçevesinde Türkiye'ye gelen 33 hakim adayı, Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar ve Azerbaycan Adalet Akademisi Şube Müdürü Vusal Ahmadov ile ilçedeki adliye sarayı, tarihi mekanlar ve müzeleri ziyaret etti.

Ahmadov, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 gündür Türkiye Adalet Akademisi'nde, eğitimlere katıldıklarını, bugün de Beypazarı ilçesini gezdiklerini söyledi.

Beypazarı Cumhuriyet Başsavcısı Yapar da konuklarına Beypazarı'nın tarihi mekanlarını gezdirdiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.