pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü

24.11.2017 - 14:23, Güncelleme: 24.11.2017 - 14:23
 

24 Kasım Öğretmenler Günü

KONYA (AA) - 24 Kasım Öğretmenler Günü, Beyşehir ve Yalıhüyük ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.Öğretmenler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı...

KONYA (AA) - 24 Kasım Öğretmenler Günü, Beyşehir ve Yalıhüyük ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.Öğretmenler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fatih Metin Şahin, SÜ Beyşehir Ali Akkanat Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zengin, kurum amirleri, eğitim camiası mensupları, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile öğrenciler katıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından buradaki tören sona erdi.Öğretmenler günü dolayısıyla Kaymakam Özdemir ve Belediye Başkanı Özaltun, okulları ziyaret ederek öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.- YalıhüyükYalıhüyük'de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.Yalıhüyük Anadolu Lisesi'nde devam eden kutlamalarda, günün önem ve anlamını belirten konuşmayı Okul Müdür Vekili Yasemin Ayhaner yaptı.Öğrencilerin şiir okuması, oratoryo gösterileri ve günün anısına şehit öğretmenler için hazırlanan slayt gösterilerinden sonra Türk Tarih Kurumu tarafından hazırlanan "Öğretmen " isimli kısa film izlendi.Kutlamalara, Kaymakam Yakup Güven, Belediye Başkanı Hasan Koçer, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
KONYA (AA) - 24 Kasım Öğretmenler Günü, Beyşehir ve Yalıhüyük ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.Öğretmenler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı...

KONYA (AA) - 24 Kasım Öğretmenler Günü, Beyşehir ve Yalıhüyük ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Öğretmenler Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fatih Metin Şahin, SÜ Beyşehir Ali Akkanat Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Zengin, kurum amirleri, eğitim camiası mensupları, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından buradaki tören sona erdi.

Öğretmenler günü dolayısıyla Kaymakam Özdemir ve Belediye Başkanı Özaltun, okulları ziyaret ederek öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.

- Yalıhüyük

Yalıhüyük'de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.

Yalıhüyük Anadolu Lisesi'nde devam eden kutlamalarda, günün önem ve anlamını belirten konuşmayı Okul Müdür Vekili Yasemin Ayhaner yaptı.

Öğrencilerin şiir okuması, oratoryo gösterileri ve günün anısına şehit öğretmenler için hazırlanan slayt gösterilerinden sonra Türk Tarih Kurumu tarafından hazırlanan "Öğretmen " isimli kısa film izlendi.

Kutlamalara, Kaymakam Yakup Güven, Belediye Başkanı Hasan Koçer, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.