pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü

24.11.2017 - 11:43, Güncelleme: 24.11.2017 - 11:43
 

24 Kasım Öğretmenler Günü

SİVAS (AA) - Sivas'ta Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde...

SİVAS (AA) - Sivas'ta Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, anıta çelenk bıraktı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören sona erdi.Daha sonra Vali Davut Gül, Milli Eğitim Müdürü Altınsoy ve beraberindekiler Sivas Lisesi'nde oluşturulan "Eğitim Tarihi Müzesi"nin açılışına katıldı.Kurdeleyi keserek açılışı yapan Gül ve beraberindekiler müzeyi gezdi.Ardından Vali Gül ve eşi Gülden Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın ve diğer protokol üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Muzaffer Sarısözen Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa geçti.Gül, burada yaptığı konuşmada, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğuna değinerek, "Bütün öğencilerimizi çocuğumuz gibi bilip bunların illegal örgütlerin, art niyetli kurumların eline geçmemsi için devlet, kamu görevlileri ve öğretmenler olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmamız lazım." dedi.Gül, konuşmasının ardından engelli öğretmenlerden Sezer Kızkapan, Selman Devecioğlu ve Hayri Yılmaz'a birer plaket verdi.Tören öğrencilerin verdiği konserin ardından sona erdi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde...

SİVAS (AA) - Sivas'ta Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, anıta çelenk bıraktı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören sona erdi.

Daha sonra Vali Davut Gül, Milli Eğitim Müdürü Altınsoy ve beraberindekiler Sivas Lisesi'nde oluşturulan "Eğitim Tarihi Müzesi"nin açılışına katıldı.

Kurdeleyi keserek açılışı yapan Gül ve beraberindekiler müzeyi gezdi.

Ardından Vali Gül ve eşi Gülden Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın ve diğer protokol üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Muzaffer Sarısözen Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa geçti.

Gül, burada yaptığı konuşmada, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğuna değinerek, "Bütün öğencilerimizi çocuğumuz gibi bilip bunların illegal örgütlerin, art niyetli kurumların eline geçmemsi için devlet, kamu görevlileri ve öğretmenler olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmamız lazım." dedi.

Gül, konuşmasının ardından engelli öğretmenlerden Sezer Kızkapan, Selman Devecioğlu ve Hayri Yılmaz'a birer plaket verdi.

Tören öğrencilerin verdiği konserin ardından sona erdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.