pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Acehan Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

24.11.2017 - 09:43, Güncelleme: 24.11.2017 - 09:43
 

Başkan Acehan Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubuk Wushu Takımının başarılı sporcularını ödüllendirdi. Acehan, Çubuk Halk Eğitim Müdürlüğünce...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubuk Wushu Takımının başarılı sporcularını ödüllendirdi. Acehan, Çubuk Halk Eğitim Müdürlüğünce Aile Yaşam Merkezi'nde açılan kurslarda eğitim gören sporcular tarafından oluşturulan Çubuk Wushu Takımını, makamında kabul etti.Sporcuların Kırıkkale'de gerçekleştirilen müsabakada gösterdiği başarının gurur verici olduğunu aktaran Acehan, sporun tüm alanlarında ilçenin her geçen gün daha başarılı bir hale geldiğini söyledi.Belediye başkanlığı döneminde en çok dikkat ettiği konunun, spor ve eğitim olduğunu vurgulayan Acehan, şunları kaydetti:"Spor demek sağlıklı yaşam demek. Sporun da azda olsa sürekli olanı makbuldür. Bu nedenle hiçbir zaman sporu bırakmamalıyız. Eğer bu ülkede yaşan herkes sürekli spor yapsa yılda 80 milyar sadece sağlık alanında harcamalardan tasarruf yapılır. Bu parada eğitime ve teknolojiye yatırıma dönüştürülse ülkemizin çok daha hızlı gelişeceğini düşünüyorum. Ayrıca tüm bağımlılıklarla mücadelenin tek yolu ise spor, sanat ve kültürel etkinliklerdir. Küçük yaştan itibaren düzenli spor yapan bir çocuk yaşıtlarına oranla daha aktif, sağlıklı ve başarılı olur. Bunu çocuklarımda bizzat yaşıyorum. Spor çocuklar için hem fiziksel hem de sosyal açıdan çok önemli." Wushu Milli Takım Antrenörü Halit Erdemir ise başarılarını her geçen gün artırmanın sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Son katıldıkları turnuvada ilçeye 13 madalya daha kazandırdıklarını anlatan Erdemir, Kırıkkale’de yapılan 24 kulüp ve 270 sporcunun katıldığı iller arası şampiyonaya 14 sporcuyla katıldıklarını, sporcularının 6 altın, 3 gümüş ve 4 bronz madalya aldıklarını bildirdi. Konuşmaların ardından Acehan, başarılı sporcuları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubuk Wushu Takımının başarılı sporcularını ödüllendirdi. Acehan, Çubuk Halk Eğitim Müdürlüğünce...

ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubuk Wushu Takımının başarılı sporcularını ödüllendirdi.

Acehan, Çubuk Halk Eğitim Müdürlüğünce Aile Yaşam Merkezi'nde açılan kurslarda eğitim gören sporcular tarafından oluşturulan Çubuk Wushu Takımını, makamında kabul etti.

Sporcuların Kırıkkale'de gerçekleştirilen müsabakada gösterdiği başarının gurur verici olduğunu aktaran Acehan, sporun tüm alanlarında ilçenin her geçen gün daha başarılı bir hale geldiğini söyledi.

Belediye başkanlığı döneminde en çok dikkat ettiği konunun, spor ve eğitim olduğunu vurgulayan Acehan, şunları kaydetti:

"Spor demek sağlıklı yaşam demek. Sporun da azda olsa sürekli olanı makbuldür. Bu nedenle hiçbir zaman sporu bırakmamalıyız. Eğer bu ülkede yaşan herkes sürekli spor yapsa yılda 80 milyar sadece sağlık alanında harcamalardan tasarruf yapılır. Bu parada eğitime ve teknolojiye yatırıma dönüştürülse ülkemizin çok daha hızlı gelişeceğini düşünüyorum. Ayrıca tüm bağımlılıklarla mücadelenin tek yolu ise spor, sanat ve kültürel etkinliklerdir. Küçük yaştan itibaren düzenli spor yapan bir çocuk yaşıtlarına oranla daha aktif, sağlıklı ve başarılı olur. Bunu çocuklarımda bizzat yaşıyorum. Spor çocuklar için hem fiziksel hem de sosyal açıdan çok önemli."

Wushu Milli Takım Antrenörü Halit Erdemir ise başarılarını her geçen gün artırmanın sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Son katıldıkları turnuvada ilçeye 13 madalya daha kazandırdıklarını anlatan Erdemir, Kırıkkale’de yapılan 24 kulüp ve 270 sporcunun katıldığı iller arası şampiyonaya 14 sporcuyla katıldıklarını, sporcularının 6 altın, 3 gümüş ve 4 bronz madalya aldıklarını bildirdi.

Konuşmaların ardından Acehan, başarılı sporcuları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.