pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başbakan Yardımcısı Akdağ'ın Kabulü

23.11.2017 - 15:48, Güncelleme: 23.11.2017 - 15:48
 

Başbakan Yardımcısı Akdağ'ın Kabulü

Akdağ, İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Moore'u kabul etti

ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore ile bir araya geldi.Akdağ, Moore'u, Çankaya Köşkü'ndeki makamında kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen görüşme yarım saat sürdü.Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Moore'un Türkiye'deki vazifesini tamamladığını ve Londra'ya döneceğini ifade eden Akdağ, "Burada gerçekten beraber kıymetli çalışmalar yaptık. Özellikle Türkiye'de yaşayan Suriyeli kardeşlerimizin ya da Suriye'deki kardeşlerimizin AFAD'ın verdiği hizmetler açısından çok değerli çalışmalarımız ve fikir alışverişlerimiz oldu." diye konuştu.Akdağ, İngiltere'ye döndüğünde önemli görevler üstlenmeye devam edeceğini ifade ettiği Moor'a Türkiye'deki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Akdağ, Türkiye ile İngiltere arasındaki ilişkilerin her geçen gün daha da kuvvetlenmesinin memnuniyet verici olduğunu kaydetti.Moore da Başbakan Yardımcısı Akdağ'a veda ziyaretinde bulunduğunu belirterek, "Tabii ki Sayın Akdağ ile daha önce tanışmıştım. Şimdi de Türkiye'den ayrılmadan önce de onunla görüş alışverişinde bulunmak istedim. Kendisine her şey için çok teşekkür ediyorum." dedi.
Akdağ, İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Moore'u kabul etti

ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore ile bir araya geldi.

Akdağ, Moore'u, Çankaya Köşkü'ndeki makamında kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen görüşme yarım saat sürdü.

Ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Moore'un Türkiye'deki vazifesini tamamladığını ve Londra'ya döneceğini ifade eden Akdağ, "Burada gerçekten beraber kıymetli çalışmalar yaptık. Özellikle Türkiye'de yaşayan Suriyeli kardeşlerimizin ya da Suriye'deki kardeşlerimizin AFAD'ın verdiği hizmetler açısından çok değerli çalışmalarımız ve fikir alışverişlerimiz oldu." diye konuştu.

Akdağ, İngiltere'ye döndüğünde önemli görevler üstlenmeye devam edeceğini ifade ettiği Moor'a Türkiye'deki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Akdağ, Türkiye ile İngiltere arasındaki ilişkilerin her geçen gün daha da kuvvetlenmesinin memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

Moore da Başbakan Yardımcısı Akdağ'a veda ziyaretinde bulunduğunu belirterek, "Tabii ki Sayın Akdağ ile daha önce tanışmıştım. Şimdi de Türkiye'den ayrılmadan önce de onunla görüş alışverişinde bulunmak istedim. Kendisine her şey için çok teşekkür ediyorum." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.