pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çiftçilere Sulama Yöntemleri Eğitimi

22.11.2017 - 16:23, Güncelleme: 22.11.2017 - 16:23
 

Çiftçilere Sulama Yöntemleri Eğitimi

ANKARA (AA) - Beypazarı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce çiftçilere sulama yöntemleri konusunda eğitim verildi. İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde...

ANKARA (AA) - Beypazarı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce çiftçilere sulama yöntemleri konusunda eğitim verildi. İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına, çiftçiler, bazı muhtarlar ve kooperatif başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. İlçe Gıda Tarım ve Hayvanlık Müdürü Yavuz Ekici, yüzey ve basınçlı sulama tekniklerini anlattı.Günümüzde suyun öneminin arttığına dikkati çeken Ekici, fazla sulamanın daha çok ürün alınacağı anlamına gelmediğini, ürün çeşidine göre sulama yapılması gerektiğini söyledi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce çiftçilere sulama yöntemleri konusunda eğitim verildi. İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde...

ANKARA (AA) - Beypazarı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nce çiftçilere sulama yöntemleri konusunda eğitim verildi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına, çiftçiler, bazı muhtarlar ve kooperatif başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvanlık Müdürü Yavuz Ekici, yüzey ve basınçlı sulama tekniklerini anlattı.

Günümüzde suyun öneminin arttığına dikkati çeken Ekici, fazla sulamanın daha çok ürün alınacağı anlamına gelmediğini, ürün çeşidine göre sulama yapılması gerektiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.