pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

24 Kasım Öğretmenler Günü

22.11.2017 - 15:13, Güncelleme: 22.11.2017 - 15:13
 

24 Kasım Öğretmenler Günü

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Yüksel mesajında, ülkenin geleceğine şekil...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Yüksel mesajında, ülkenin geleceğine şekil veren, sevgi, saygı, hoşgörü, barış ve kardeşlik değerlerine sahip bir toplumun oluşmasında büyük emek harcayan irfan ordusu öğretmenlerin, sağlam bir toplumun ve güçlü bir devletin mimarları olduğunu söyledi.Öğretmenlerin ne derece kutsal bir görev üstlendiğine vurgu yapan Yüksel mesajında şunları kaydetti: "Mensubu olduğumuz İslam dini, okumaya, eğitim ve öğretime büyük önem vermiş, daha gönderilen ilk ayetlerde, "Oku" emriyle hem okumayı hem de okutmayı emretmiş ve mesleklerin en saygınları arasında sayılan öğretmenliğe gereken değeri göstermiştir. Bu vesile ile ana sınıfından, ortaokula, liseden, yüksek okula kadar hayatın her kademesinde, görev alan tüm öğretmenlerimizin, eğitimcilerimizin, öğreticilerimizin, 'Öğretmenler Günü'nü kutluyor, bu zorlu görevi yaparken kendilerine kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Vefat eden öğretmenlerimize Allah'dan rahmet, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun."
SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Yüksel mesajında, ülkenin geleceğine şekil...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Yüksel mesajında, ülkenin geleceğine şekil veren, sevgi, saygı, hoşgörü, barış ve kardeşlik değerlerine sahip bir toplumun oluşmasında büyük emek harcayan irfan ordusu öğretmenlerin, sağlam bir toplumun ve güçlü bir devletin mimarları olduğunu söyledi.

Öğretmenlerin ne derece kutsal bir görev üstlendiğine vurgu yapan Yüksel mesajında şunları kaydetti:

"Mensubu olduğumuz İslam dini, okumaya, eğitim ve öğretime büyük önem vermiş, daha gönderilen ilk ayetlerde, "Oku" emriyle hem okumayı hem de okutmayı emretmiş ve mesleklerin en saygınları arasında sayılan öğretmenliğe gereken değeri göstermiştir. Bu vesile ile ana sınıfından, ortaokula, liseden, yüksek okula kadar hayatın her kademesinde, görev alan tüm öğretmenlerimizin, eğitimcilerimizin, öğreticilerimizin, 'Öğretmenler Günü'nü kutluyor, bu zorlu görevi yaparken kendilerine kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Vefat eden öğretmenlerimize Allah'dan rahmet, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.