pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zara Kaymakamı Kızılgüneş'in Ziyaretleri

22.11.2017 - 09:03, Güncelleme: 22.11.2017 - 09:03
 

Zara Kaymakamı Kızılgüneş'in Ziyaretleri

SİVAS (AA) - Zara Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Zara Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği (Zara Muhder) ile Zara Ziraat Odasını ziyaret etti.Zara Muhder'i...

SİVAS (AA) - Zara Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Zara Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği (Zara Muhder) ile Zara Ziraat Odasını ziyaret etti.Zara Muhder'i ziyaret eden Kızılgüneş, dernek yönetimi ile bir araya geldi. Dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan Kızılgüneş, ilçenin köy sayısının çok fazla olmasından dolayı derneğin muhtarlar arasındaki diyaloğu sağlaması yönünden önemli görevler üstlendiğini ifade etti. Kızılgüneş, daha sonra Zara Ziraat Odasını ziyaret ederek, Oda Başkanı Zeki Şimşek'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.İlçenin tarım ve hayvancılık durumunu değerlendiren Kızılgüneş, "Zara ilçemiz sahip olduğu yüzölçümü ve bölgesel çeşitliliği ile hayvancılık yapılmasına elverişli bir ilçemiz olduğunu görüyorum. Bölge insanının hayvancılığa daha fazla önem göstererek hayvancılığın ilçemizde güçlü hale gelmesi gerekmektedir." dedi. Şimşek ise ilçe kırsalında genç nüfusun kalmadığını, bu nedenle de tarımsal kalkınmada istenilen yere henüz gelinemediğini söyledi.
SİVAS (AA) - Zara Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Zara Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği (Zara Muhder) ile Zara Ziraat Odasını ziyaret etti.Zara Muhder'i...

SİVAS (AA) - Zara Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Zara Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği (Zara Muhder) ile Zara Ziraat Odasını ziyaret etti.

Zara Muhder'i ziyaret eden Kızılgüneş, dernek yönetimi ile bir araya geldi. Dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan Kızılgüneş, ilçenin köy sayısının çok fazla olmasından dolayı derneğin muhtarlar arasındaki diyaloğu sağlaması yönünden önemli görevler üstlendiğini ifade etti.

Kızılgüneş, daha sonra Zara Ziraat Odasını ziyaret ederek, Oda Başkanı Zeki Şimşek'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçenin tarım ve hayvancılık durumunu değerlendiren Kızılgüneş, "Zara ilçemiz sahip olduğu yüzölçümü ve bölgesel çeşitliliği ile hayvancılık yapılmasına elverişli bir ilçemiz olduğunu görüyorum. Bölge insanının hayvancılığa daha fazla önem göstererek hayvancılığın ilçemizde güçlü hale gelmesi gerekmektedir." dedi.

Şimşek ise ilçe kırsalında genç nüfusun kalmadığını, bu nedenle de tarımsal kalkınmada istenilen yere henüz gelinemediğini söyledi.

Zara Kaymakamı Kızılgüneş'in Ziyaretleri

Zara Kaymakamı Kızılgüneş'in Ziyaretleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.