pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nato Tatbikatındaki "Atatürk Ve Erdoğan Düşmanlığı" Skandalı

20.11.2017 - 14:53, Güncelleme: 20.11.2017 - 14:53
 

Nato Tatbikatındaki "Atatürk Ve Erdoğan Düşmanlığı" Skandalı

KARAMAN (AA) - NATO tatbikatındaki "Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı" skandalı, Karaman'da, Vatan Partisi tarafından protesto edildi.Anıt Park'ta toplanan...

KARAMAN (AA) - NATO tatbikatındaki "Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı" skandalı, Karaman'da, Vatan Partisi tarafından protesto edildi.Anıt Park'ta toplanan Vatan Partili grup, ellerinde Türk bayrakları ile slogan atarak NATO'ya tepki gösterdi.Vatan Partisi Karaman İl Başkanı Şahin Koçer, yaptığı açıklamada, " NATO’dan çıkalım bağımsız bir ülke olalım." dedi.NATO tatbikatında yaşanan skandalın bilinçli bir tavır olduğunu ve özür dilemeyle geçiştirilemeyeceğini dile getiren Koçer, şunları kaydetti:"Atatürk ve Türkiye düşmanlığı NATO’ya girdiğimiz 1952 yılından beri devam etmektedir. 1952'den beri hiçbir zaman Türkiye'nin yanında olmamış, Kıbrıs harekatında ambargo uygulamış, 12 Mart 12 Eylül darbelerini yapmış ve en son 15 Temmuz darbe teşebbüsünde bulunmuş, PKK'ya altmış bin kişiyi donatacak silah veren NATO baş belasından derhal çıkmalıyız. NATO'dan çıkalım terör diye bir şey kalmaz. NATO'dan çıkalım gladyo temizlenir. NATO'dan çıkalım bağımsız bir ülke olalım. NATO'dan çıkalım ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine çıkaralım." Grup bir süre slogan attıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.
KARAMAN (AA) - NATO tatbikatındaki "Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı" skandalı, Karaman'da, Vatan Partisi tarafından protesto edildi.Anıt Park'ta toplanan...

KARAMAN (AA) - NATO tatbikatındaki "Atatürk ve Erdoğan düşmanlığı" skandalı, Karaman'da, Vatan Partisi tarafından protesto edildi.

Anıt Park'ta toplanan Vatan Partili grup, ellerinde Türk bayrakları ile slogan atarak NATO'ya tepki gösterdi.

Vatan Partisi Karaman İl Başkanı Şahin Koçer, yaptığı açıklamada, " NATO’dan çıkalım bağımsız bir ülke olalım." dedi.

NATO tatbikatında yaşanan skandalın bilinçli bir tavır olduğunu ve özür dilemeyle geçiştirilemeyeceğini dile getiren Koçer, şunları kaydetti:

"Atatürk ve Türkiye düşmanlığı NATO’ya girdiğimiz 1952 yılından beri devam etmektedir. 1952'den beri hiçbir zaman Türkiye'nin yanında olmamış, Kıbrıs harekatında ambargo uygulamış, 12 Mart 12 Eylül darbelerini yapmış ve en son 15 Temmuz darbe teşebbüsünde bulunmuş, PKK'ya altmış bin kişiyi donatacak silah veren NATO baş belasından derhal çıkmalıyız. NATO'dan çıkalım terör diye bir şey kalmaz. NATO'dan çıkalım gladyo temizlenir. NATO'dan çıkalım bağımsız bir ülke olalım. NATO'dan çıkalım ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine çıkaralım."
Grup bir süre slogan attıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.