pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İlkokul Öğrencilerine İlizyon Gösterisi

20.11.2017 - 13:58, Güncelleme: 20.11.2017 - 13:58
 

İlkokul Öğrencilerine İlizyon Gösterisi

ANKARA (AA) - Beypazarı Rüstempaşa İlkokulunda 20 Kasım Dünya Çocuklar Günü dolayısıyla, öğrencilere ilizyon gösterisinde bulunuldu. Okulun bahçesinde...

ANKARA (AA) - Beypazarı Rüstempaşa İlkokulunda 20 Kasım Dünya Çocuklar Günü dolayısıyla, öğrencilere ilizyon gösterisinde bulunuldu. Okulun bahçesinde düzenlenen gösterilere öğrenciler büyük ilgi gösterdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Temür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rüstempaşa ilkokulundan çok sayıda Suriye'li çocuğun eğitim öğretim gördüğünü bu nedenle, 20 Kasım Dünya çocukları günü olması nedeniyle de böylesi bir etkinlik düzenlendiğini söyledi. Gösterilerde, çocukların oldukça eğlendiğini belirten Temür, "Ne yaparsak çocuklarımız için yapıyoruz. Dünya çocuklar günü dolayısıyla da çocukları okul idaremiz unutmamış böylesi bir gösteri tertiplemişler." dedi. Öte yandan, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yerli malı haftasının yaklaşması dolayısıyla öğrencilere, portakal, mandalina, muz dağıtımında bulunuldu.
ANKARA (AA) - Beypazarı Rüstempaşa İlkokulunda 20 Kasım Dünya Çocuklar Günü dolayısıyla, öğrencilere ilizyon gösterisinde bulunuldu. Okulun bahçesinde...

ANKARA (AA) - Beypazarı Rüstempaşa İlkokulunda 20 Kasım Dünya Çocuklar Günü dolayısıyla, öğrencilere ilizyon gösterisinde bulunuldu.

Okulun bahçesinde düzenlenen gösterilere öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Temür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rüstempaşa ilkokulundan çok sayıda Suriye'li çocuğun eğitim öğretim gördüğünü bu nedenle, 20 Kasım Dünya çocukları günü olması nedeniyle de böylesi bir etkinlik düzenlendiğini söyledi.

Gösterilerde, çocukların oldukça eğlendiğini belirten Temür, "Ne yaparsak çocuklarımız için yapıyoruz. Dünya çocuklar günü dolayısıyla da çocukları okul idaremiz unutmamış böylesi bir gösteri tertiplemişler." dedi.

Öte yandan, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yerli malı haftasının yaklaşması dolayısıyla öğrencilere, portakal, mandalina, muz dağıtımında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.