pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Meral İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu

19.11.2017 - 14:13, Güncelleme: 19.11.2017 - 14:13
 

Vali Meral İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral inşaatı devam eden Karaman Rehberlik ve Araştırma Merkezi Hizmet binasında incelemelerde bulundu.Yetkililerden çalışmaların...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral inşaatı devam eden Karaman Rehberlik ve Araştırma Merkezi Hizmet binasında incelemelerde bulundu.Yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Vali Meral, inşaatın yapımında gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.Vali Meral, bu merkezin Karaman'a kazandırılması aşamasında ihaleyi yapan Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışanlarına teşekkür etti. Yüklenici firma yetkililerine talimat veren Meral, inşaatın zamanında bitirilerek kaliteden taviz verilmemesi konusunda uyarılarda bulundu.İncelemelere İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Türkmen Hacı Haliloğlu katıldı.
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral inşaatı devam eden Karaman Rehberlik ve Araştırma Merkezi Hizmet binasında incelemelerde bulundu.Yetkililerden çalışmaların...
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral inşaatı devam eden Karaman Rehberlik ve Araştırma Merkezi Hizmet binasında incelemelerde bulundu.
Yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Vali Meral, inşaatın yapımında gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.
Vali Meral, bu merkezin Karaman'a kazandırılması aşamasında ihaleyi yapan Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışanlarına teşekkür etti.
Yüklenici firma yetkililerine talimat veren Meral, inşaatın zamanında bitirilerek kaliteden taviz verilmemesi konusunda uyarılarda bulundu.İncelemelere İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Türkmen Hacı Haliloğlu katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.