pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kızılcahamam'da Uyuşturucu Operasyonu

17.11.2017 - 17:48, Güncelleme: 17.11.2017 - 17:48
 

Kızılcahamam'da Uyuşturucu Operasyonu

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 4 gram eroin, 10 gram esrar ile bir miktar uyuşturucu hap ele geçirildi, 10 kişi...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 4 gram eroin, 10 gram esrar ile bir miktar uyuşturucu hap ele geçirildi, 10 kişi gözaltına alındı.İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uygulama sırasında durdurdukları bir araçta yaptıkları aramada, 4 gram eroin, 10 gram esrar ile bir miktar uyuşturucu hap buldu.Araçta bulunan M.C, H.K, K.T, Y.V.M. ve M.A. gözaltına alındı.Bir başka otomobilde yapılan aramada da uyuşturucu ele geçirilmesi üzerine araçta bulunan Y.K, E.E, H.E, M.K. ve M.S, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 4 gram eroin, 10 gram esrar ile bir miktar uyuşturucu hap ele geçirildi, 10 kişi...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 4 gram eroin, 10 gram esrar ile bir miktar uyuşturucu hap ele geçirildi, 10 kişi gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uygulama sırasında durdurdukları bir araçta yaptıkları aramada, 4 gram eroin, 10 gram esrar ile bir miktar uyuşturucu hap buldu.

Araçta bulunan M.C, H.K, K.T, Y.V.M. ve M.A. gözaltına alındı.

Bir başka otomobilde yapılan aramada da uyuşturucu ele geçirilmesi üzerine araçta bulunan Y.K, E.E, H.E, M.K. ve M.S, gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.