pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Misiad'ın Kırıkkale Şubesinin Açılışı

17.11.2017 - 15:53, Güncelleme: 17.11.2017 - 15:53
 

Misiad'ın Kırıkkale Şubesinin Açılışı

KIRIKKALE (AA) - Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Kırıkkale Şubesi Genel Başkan Feridun Öncel'in de katıldığı törenle açıldı.Feridun...

KIRIKKALE (AA) - Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Kırıkkale Şubesi Genel Başkan Feridun Öncel'in de katıldığı törenle açıldı.Feridun Öncel, Zafer Caddesi'nde gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı konuşmada, Kırıkkale şubesinin Türkiye ve Kırıkkale'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.MİSİAD'ın Türkiye'de 69 ilde ve Avrupa'da da 39 şubesinin bulunduğunu ifade eden Öncel, "Gönül birliğini, ülke birliğini sağlayan bir sivil toplum örgütü olarak her yerde gönül almaya devam edecek. Ülkede huzuru sağlamakla ilgili ne gerekiyorsa yapacak. Ülke ekonomisine katkı yapacak yatırımlar bulunacak. Değerli insanların bir çatı altında toplanmasına devam edecek. Kırıkkale'mize hayırlı olsun. Gönüllerini gönüllerimize kattıkları için, bize inandıkları için Kırıkkalelilere teşekkür ediyorum." diye konuştu.Yapılan dua sonrasında MİSİAD Kırıkkale Şubesi'nin açılışı, törene katılan protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.
KIRIKKALE (AA) - Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Kırıkkale Şubesi Genel Başkan Feridun Öncel'in de katıldığı törenle açıldı.Feridun...

KIRIKKALE (AA) - Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) Kırıkkale Şubesi Genel Başkan Feridun Öncel'in de katıldığı törenle açıldı.

Feridun Öncel, Zafer Caddesi'nde gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı konuşmada, Kırıkkale şubesinin Türkiye ve Kırıkkale'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

MİSİAD'ın Türkiye'de 69 ilde ve Avrupa'da da 39 şubesinin bulunduğunu ifade eden Öncel, "Gönül birliğini, ülke birliğini sağlayan bir sivil toplum örgütü olarak her yerde gönül almaya devam edecek. Ülkede huzuru sağlamakla ilgili ne gerekiyorsa yapacak. Ülke ekonomisine katkı yapacak yatırımlar bulunacak. Değerli insanların bir çatı altında toplanmasına devam edecek. Kırıkkale'mize hayırlı olsun. Gönüllerini gönüllerimize kattıkları için, bize inandıkları için Kırıkkalelilere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yapılan dua sonrasında MİSİAD Kırıkkale Şubesi'nin açılışı, törene katılan protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.