pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kuyuya Düşen Yavru Köpeği Akut Kurtardı

17.11.2017 - 14:38, Güncelleme: 17.11.2017 - 14:38
 

Kuyuya Düşen Yavru Köpeği Akut Kurtardı

Pursaklar'da kuyuya düşen yavru köpek, AKUT Ankara ekibinin üç saatlik çalışmasıyla kurtarıldı

ANKARA (AA) - Pursaklar'da kuyuya düşen yavru köpek, Arama Kurtarma (AKUT) Ankara ekibinin üç saatlik çalışması sonucu kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Pursaklar ilçesi Altınova semtinde mahalle sakinleri kuyuya düşen yavru köpeğin kurtarılması için AKUT Ankara ekibinden yardım istedi.İhbar üzerine olay yerine gelen AKUT ekibi, aydınlatma işlemini yaptıktan ve çevre güvenliğini sağladıktan sonra kuyunun üzerindeki betonu kırdı. Açılan kuyunun ağzından sarkıtılan iple 5 metrelik kuyuya inen ekipten bir kişi, köpeği alarak yukarı çıktı.Kuyudan kurtarılan yavru köpek, annesinin yanına götürülerek emzirildi.
Pursaklar'da kuyuya düşen yavru köpek, AKUT Ankara ekibinin üç saatlik çalışmasıyla kurtarıldı

ANKARA (AA) - Pursaklar'da kuyuya düşen yavru köpek, Arama Kurtarma (AKUT) Ankara ekibinin üç saatlik çalışması sonucu kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Pursaklar ilçesi Altınova semtinde mahalle sakinleri kuyuya düşen yavru köpeğin kurtarılması için AKUT Ankara ekibinden yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine gelen AKUT ekibi, aydınlatma işlemini yaptıktan ve çevre güvenliğini sağladıktan sonra kuyunun üzerindeki betonu kırdı. Açılan kuyunun ağzından sarkıtılan iple 5 metrelik kuyuya inen ekipten bir kişi, köpeği alarak yukarı çıktı.

Kuyudan kurtarılan yavru köpek, annesinin yanına götürülerek emzirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.