pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

17.11.2017 - 13:43, Güncelleme: 17.11.2017 - 13:43
 

Konya Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

Adliyeye sevk edilen 11'i muvazzaf asker 12 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

KONYA (AA) - Konya merkezli 8 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 11'i muvazzaf asker 12 zanlı adli kontrol şartıyla salıverildi.Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda 3 kişinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 12'ye yükseldi.Konya merkezli İstanbul, Ankara, Antalya, Burdur, Hatay, Kütahya ve Tunceli'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan bir subay ve 11 astsubay ile meslekten ihraç edilen bir askerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Adliyeye sevk edilen zanlılar, savcılıktaki işlemlerin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Konya merkezli 8 ilde 7 Kasım'da düzenlenen operasyonda 9 asker gözaltına alınmıştı.
Adliyeye sevk edilen 11'i muvazzaf asker 12 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

KONYA (AA) - Konya merkezli 8 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 11'i muvazzaf asker 12 zanlı adli kontrol şartıyla salıverildi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda 3 kişinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 12'ye yükseldi.

Konya merkezli İstanbul, Ankara, Antalya, Burdur, Hatay, Kütahya ve Tunceli'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan bir subay ve 11 astsubay ile meslekten ihraç edilen bir askerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, savcılıktaki işlemlerin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Konya merkezli 8 ilde 7 Kasım'da düzenlenen operasyonda 9 asker gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.