pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suriye'ye Yardım Tırı

17.11.2017 - 09:33, Güncelleme: 17.11.2017 - 09:33
 

Suriye'ye Yardım Tırı

KARAMAN (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karaman Şubesince başlatılan yardım kampanyasında toplanan bir tır gıda, Suriye'ye...

KARAMAN (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karaman Şubesince başlatılan yardım kampanyasında toplanan bir tır gıda, Suriye'ye gönderildi.Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan Karaman Valisi Fahri Meral, Suriye'de yaşanan iç savaş nedeniyle zor durumda olan insanlara ulaştırılmak üzere hazırlanan ve gıda malzemelerinden oluşan yardım tırının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.Açıklamanın ardından yardım tırı, dualarla uğurlandı.Törene, Vali Fahri Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Karaman Şubesi Başkanı Ali Osman Cevher katıldı.
KARAMAN (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karaman Şubesince başlatılan yardım kampanyasında toplanan bir tır gıda, Suriye'ye...

KARAMAN (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Karaman Şubesince başlatılan yardım kampanyasında toplanan bir tır gıda, Suriye'ye gönderildi.

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan Karaman Valisi Fahri Meral, Suriye'de yaşanan iç savaş nedeniyle zor durumda olan insanlara ulaştırılmak üzere hazırlanan ve gıda malzemelerinden oluşan yardım tırının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Açıklamanın ardından yardım tırı, dualarla uğurlandı.

Törene, Vali Fahri Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Karaman Şubesi Başkanı Ali Osman Cevher katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.